USD 32,45
EUR 34,80
ALTIN 2.443,41
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

21 Ağustos Pazar Günlük Burç Yorumları

21 Ağustos Pazar gününde burçları neler bekliyor? Burç yorumuna göre 21 Ağustos Pazar günün nasıl geçecek? İşte yeni günde burcunuzun yorumları...

21 Ağustos Pazar Günlük Burç Yorumları - Sayfa 1

KOÇ BURCU

Sevgili Koç, güne sosyal aktivitelerle, dostlarınla yoğun bir iletişimle, kardeş ve yakın çevrenle sosyalleşerek başlayabilirsin. Aynı zamanda güçlü kişilerle tanışabilir, bir araya gelebilirsin. Gün genelinde sağlığına özen göstermen gerekiyor. Özellikle 17.00 civarı yediklerine, içtiklerine, sindirim sistemine ve solum yollarına dikkat etmende fayda var. 

21 Ağustos Pazar Günlük Burç Yorumları - Sayfa 2

KOVA BURCU

Sevgili Kova, güne odağında aşk, evlilik ve varsa çocuklarınla başlıyorsun.  Sabah saatlerinde partnerinle veya çocuklarınla ilişkilerini sağlamlaştırman için güzel etkiler altında olacaksın. Gün genelinde ise sağlıkla ilgili gündemlerin olabilir. Senin veya partnerinin bir sağlık problemi varsa bugün biraz temkinli olmanızda fayda var.

21 Ağustos Pazar Günlük Burç Yorumları - Sayfa 3

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlak, bugün odağında sorumlulukların var. Sabah saatlerinde iiş ve finansal konularla alakalı destekleyici etkiler altındasın. Gün genelinde ise seyahat, eğitim, trafik, yakın çevre ve iletişim konularında kaotik bir etki var. Uzaklardaki yakınlarından sağlık durumlarıyla ilgili haber alabilirsin. 

21 Ağustos Pazar Günlük Burç Yorumları - Sayfa 4

TERAZİ BURCU

Sevgili Terazi, güne rüyalarının etkisinde başlamış olabilirsin. Sabah saatlerinde kalıcı ilişkiler kurmak, partnerinle ilişkini sağlamlaştırmak adına güzel etkilere sahipsin. Fakat bugün sağlığına dikkat etmen, özen göstermen gereken bir gün seni bekliyor. Hem psikolojik hem fiziksel sağlığınla ilgili olumsuz etkiler söz konusu. Kuruntulardan, endişeden, evhamdan uzak durursan günü iyi geçirirsin.