USD 32,51
EUR 34,89
ALTIN 2.434,25
BIST100 9.645
İHBAR hattı 0552 642 79 79

21 Ağustos burç yorumları

21 Ağustos Perşembe burç yorumları. İşte detaylar...

21 Ağustos burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Güne her ne kadar keyifsiz başlasan da ilerleyen saatlerde motivasyonunu toparlayabileceksin gibi gözüküyor. Özellikle hayatın sıradan akışı esnasında çıkabilecek aksiliklerden dolayı keyfin kaçabilir. Fakat emin ol dostlarınla yan yana olman tüm dertlerini unutabilmende sana yardımcı olacaktır. Öte yandan hayatında karşılaştığın zorluklarla tek başına mücadele etmek zorunda olmadığını hatırlatırım. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.

21 Ağustos burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Son zamanlarda hayatını kazandığın işten pek de memnun olmayabilirsin. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, gerçekçi ve büyük değişimler gerçekleştirmekten çekinmemen olacaktır. Emin ol sınırlarını aşıp daha öncesinde cesaret edemediğin işlere odaklandığında ne kadar özgüven dolduğunu fark edeceksin. Öte yandan akşam saatlerine doğru sevdiğin bir arkadaşınla ufak bir tartışma yaşaman mümkün. Alttan alırsan sorunların çözüleceğine emin olabilirsin. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.

21 Ağustos burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Bugüne kadar hayatında var olan insanların samimiyeti konusunda bir takım düşünceler içerisine dalabileceğin bir gün seni bekliyor. Özellikle bu insanların son zamanlarda sergilediği bazı tavırlardan dolayı bu düşünceler içerisine girmiş olman, zaman zaman kendini de sorgulamana neden olmuş olabilir. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, başkalarının sorumlu olduğu davranışların cezasını kendine kesmemen olacaktır. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.

21 Ağustos burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Artık sınırlarını sonuna kadar zorlamak istiyorsun. Özellikle son zamanların monotonluğu fazlasıyla bunalmana neden olmuş olabilir. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, hep aklında olan fakat bir türlü cesaret edemediğin seyahatleri gerçekleştirmen olacaktır. Emin ol güvenli alanının dışına çıkman her ne kadar zorlayıcı gelse de bu macera kişiliğini tam anlamıyla oturtmanda sana fazlasıyla destek olacaktır. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.