USD 32,38
EUR 34,97
ALTIN 2.326,31
BIST100 9.070
İHBAR hattı 0552 642 79 79

2023'e Doğru Şehir Buluşmaları Programı Sakarya'da Düzenlendi

AK Parti Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenen “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” programları Sakarya’da tamamlandı.

2023'e Doğru Şehir Buluşmaları Programı Sakarya'da Düzenlendi - Sayfa 1

AK Parti Teşkilat Başkanlığınca düzenlenen “2023'e Doğru Şehir Buluşmaları” kapsamındaki ilk program; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un başkanlığında, MKYK Üyeleri Serpil Yılmaz ve Davut Coşkun Şiviloğlu, Sakarya, Kocaeli, Bursa, İstanbul ve Yalova'dan 17 milletvekilinin katılımıyla basın toplantısı oldu.

2023'e Doğru Şehir Buluşmaları Programı Sakarya'da Düzenlendi - Sayfa 2

Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, iktidarları döneminde Sakarya'da eğitim, sağlık, turizm, tarım ve sanayi alanlarında projeleri hayata geçirdiklerini söyledi.

2023'e Doğru Şehir Buluşmaları Programı Sakarya'da Düzenlendi - Sayfa 3

Cumhur İttifakı’nın aynı konsept ve kapsamda yoluna devam edeceğini vurgulayan Yavuz, bu ittifaktan çıkan iktidarın nükleer enerji, doğal gaz, sondaj çalışmaları; Suriye, Libya, Ukrayna, Karabağ politikaları ve terör örgütleriyle mücadele konusunda belirli noktaya geldiğini kaydetti.

2023'e Doğru Şehir Buluşmaları Programı Sakarya'da Düzenlendi - Sayfa 4

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başörtüsü yasa teklifine ilişkin, “Temel hak ve hürriyetler, özgürlükler, din ve vicdan hürriyeti; bunlar kanunla olmaz. Bunu sıradan kişiler bile bilir. Çözülecekse toplum bunu kabul eder. Bu hak zaten doğuştan var. Hiçbir şeye gerek yok. Ama bir yerde kayda geçecekse kayda geçecek yer anayasadır” dedi.