USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

2022 Düğün Rezervasyonları Şimdiden Doluyor

Sakarya’nın önde gelen mekanlarından Violin Garden İşletmecisi Adnan Gül, 2022 yılında düğün ve cemiyet düşünenlerin ellerini çabuk tutması gerektiğini ifade ederek rezervasyonların şimdiden dolmaya başladığını söyledi.

2022 Düğün Rezervasyonları Şimdiden Doluyor
25 Kasım 2021 | 16:21
Son Güncelleme:

VİOLİN GARDEN

Esentepe Sapanca Gölü kıyısında bulunan Violin Garden, 9 bin m2 alana kurulmuş geniş etkinlik bölümü ve seçkin mutfağı ile Sakarya’nın en dikkat çeken mekanlarından biri olarak öne çıkıyor. 2021 yılında özellikle düğün ve cemiyet etkinliklerinden adından söz ettiren Violin Garden’ın işletmecisi Adnan Gül, 2022 yılının rezervasyonlarının da şimdiden dolmaya başladığı söyledi.

KALİTE VE TECRÜBE

Grup Anadolu Medya Yönetim Kurulu Üyesi Beşir Beşiroğlu ve Genel Müdür Safa Polat’ı ziyaret ederek çalışmalarında başarılar dileyen Gül, Sakarya’nın düğün ve etkinlik sektöründe son derece kaliteli bir hizmet anlayışına sahip olduğunu da aktardı. Violin Garden Ortağı Cengizhan Özer ile işadamı Furkan Turan’ın da eşlik ettiği ziyarette konuşan Gül, “Violin Garden olarak 9 bin m2’lik alanımızda düğün ve cemiyet organizasyonlarını profesyonel ekibimizle başarı ile yapıyoruz. Bu alanda bizleri tercih eden konuklarımızın konforu ve memnuniyeti için kalite prensiplerimizden asla taviz vermiyoruz. Kış döneminde ise Sapanca Gölünün harika manzarası eşliğinde restoran ve kafeterya olarak hizmet veriyoruz” dedi.

REZERVASYONLAR DOLUYOR

2022 düğün ve cemiyet etkinlikleri için şimdiden rezervasyonların dolmaya başladığını aktaran Violin Garden İşletmecisi Adnan Gül, “Pandemiden sonra sektör olarak çok hızlı bir talep artışı ile karşılaştık. Onun için 2022’de de rezervasyonlarımız şimdiden doluyor. Yeni sezonda düğün ve cemiyetler için vatandaşlarımızı mağdur olmamaları için şimdiden rezervasyon yaptırmaya davet ediyorum” diye konuştu. Gül ayrıca Violin Garden’ın hizmetleri hakkında bilgi sahibi olmak ve rezervasyon yaptırmak isteyen vatandaşların 0542 264 04 44 numaralı telefondan kendilerine ulaşabileceğini söyledi.

Duygu ALAZ