USD 32,60
EUR 34,79
ALTIN 2.496,71
BIST100 9.525
İHBAR hattı 0552 642 79 79

20 yıldır bekledikleri asfalta kavuştular

Taraklı ilçesinin en güney ucundaki mahallelerde geçekleştirilen asfalt çalışmaları yöre halkı tarafından memnuniyetle karşılandı. Merkeze uzaklıkları 80 kilometre olan mahallelerin muhtarları yaklaşık 20 yıldır asfalt beklediklerini belirtirken, asfalt talimatı veren Başkan Yüce’ye de mahalle sakinleri adına teşekkür ettiler.

20 yıldır bekledikleri asfalta kavuştular - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehrin en kuzeyinden en güneyine, doğusundan batısına eş zamanlı olarak gerçekleştirdiği asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 

20 yıldır bekledikleri asfalta kavuştular - Sayfa 2

Bu kapsamda şehir merkezine uzaklıkları 80 kilometreyi bulan Taraklı ilçesinin Akçapınar, Hacıaliler, Pirler ve Çamtepe’de asfalt çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir, Duman mahallesinde ise çalışmalarına devam ediyor. 

20 yıldır bekledikleri asfalta kavuştular - Sayfa 3

Alballar ve Aksu mahallelerinde de gerçekleştirilecek olan çalışmalar sonrasında şehrin en güney ucundaki mahallelerde 21 bin metrelik güzergâh yeni yüzüne kavuşmuş olacak.

20 yıldır bekledikleri asfalta kavuştular - Sayfa 4

“Tek bir asfaltsız yol kalmayana dek çalışmalarımız devam edecek”

Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’nca yapılan açıklamada, kış aylarına girmeden şehrin tüm yol ağını yoğun kış mevsimine en iyi şekilde hazırladığına değinilirken ayrıca; “Şuan Taraklı ’da asfalt ulaştırdığımız mahallelerimizin merkeze uzaklıkları yaklaşık 80 kilometre ve çok yüksek rakımda yer alan yerleşkeler, dolayısıyla bir kamyon asfaltın ulaşması yaklaşık 2 saat sürmekte. Fakat bu durum o mahallelere ulaşamayacağımız anlamına asla gelmiyor.