USD 32,38
EUR 35,04
ALTIN 2.326,25
BIST100 9.084
İHBAR hattı 0552 642 79 79

20 Kasım burç yorumları

20 Kasım Cumartesi burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

20 Kasım burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Profesyonel hayatında kurduğun ilişkiler konusunda daha hassas davranmak isteyebileceğin bir gün seni bekliyor. Özellikle son zamanlarda üzerinde çalışmakta olduğun projeler nedeniyle böyle hissediyor olabilirsin. Fakat doğru yolda olduğunu hatırlatmak isterim. Her şeyden önce oluşturman gereken şey doğru bir iletişim modeli bunu unutmamalısın. Öte yandan insanlarla arandaki ilişkilerin düzgün olduğunda sorunlarının üstesinden nasıl geldiğinin farkına varman ilerleyen süreçlerde de genel olarak tavırlarını değiştirmek istemene neden olabilir. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

20 Kasım burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Hayatının romantik bir sürecine ilk adımını atabileceğin bir gün seni bekliyor. Özellikle sosyal yaşamında arkadaşların vasıtasıyla girdiğin ortamlarda yeni tanışacağın insanlar fazlasıyla heyecanlanmana neden olabilir. Sana önerim, kendini daha açık ifade etmeye çalışman olacaktır. İstemeden de olsa insanlara soğuk davranıyor olabilirsin ve bu yanlış anlaşılmaların ortaya çıkmasına neden olabilir. Bu nedenle elinden geldiğince açık olmanı öneririm. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

20 Kasım burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Hayatında irili ufaklı ne kadar sorun varsa bunlar üzerine yoğunlaşabileceğin bir gün seni bekliyor. Özellikle günlük rutininde karşılaştığın bazı sorunlar artık sabrının taşmasına neden olabilir. Fakat sakin ve soğukkanlı tavrını sürdürmeye devam ettiğinde her şeyin altından kalkabileceğine emin olabilirsin. Öte yandan iş hayatında kurduğun arkadaşlık ilişkilerini ilerletmen mümkün. Karşı taraflardan gelebilecek buluşma tekliflerini kabul etmeni öneririm. Bu sayede çevrendeki insanlarla olan ilişkilerini bir sonraki adıma taşıyabilirsin. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.

20 Kasım burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Aşktan ve arkadaşlık ilişkilerinden yana şanslı olacağın bir gün seni bekliyor. Gün içerisinde karşılaşacağın bazı insanlar fazlasıyla ilgini çekebilir. Fakat karşı tarafa karşı o kadarda hevesli gözükmemen gerektiğini hatırlatırım. Kaçan kovalanır bunu unutmamalısın. Öte yandan eğer gün içerisinde çevrendeki bazı insanlara ufak tefek sitemlerde bulunduysan istemeden karşı tarafı kırmış olabileceğini hatırlatmak isterim. Bu nedenle çevrendeki insanların sana karşı olan tavırlarına karşı biraz daha dikkatli olmalısın. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.