USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

20 Ekim burç yorumları

20 Ekim Çarşamba burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

20 Ekim burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Sessiz ve sakin bir gün seni bekliyor. Uzun zamandır böyle bir dinginliği aradığın için kafanı toparlayıp hayatın ile ilgili seçimleri gerçekleştirirken hiç zorlanmayacaksın. Fakat bu rahatlığa kendini alıştırmaman gerektiğini de hatırlatırım. Her ne kadar şu an içerisinde bulunduğun durum sakin olsa da yaptığın seçimler tempolu bir hayatı beraberinde getirebilir. Hazır olsan iyi olur. Öte yandan akşam saatlerine doğru liseden birkaç arkadaşınla yollarının kesişmesi muhtemel. Geçmişi yad etmek hüzünlenmene neden olabilir. 

20 Ekim burç yorumları - Sayfa 2

 Boğa

Gün içerisinde hayatına girebilecek yeni bir insan fazlasıyla heyecanlanmana neden olabilir. Bu gibi anlarda sana önerim, gününü boşaltman ve aranızda bir elektrik olduğunu hissettiğin insanla keyifli bir gün planlaman olacaktır. Sende göreceksin ki kendine ve ilişkilerine vakit ayırman hayatında yolunda gitmeyen birçok duruma karşı daha sabırlı ve tahammüllü olmana yardımcı olacak. Emin ol son günlerde ihtiyacın olan şey de tam olarak bu. 

20 Ekim burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Gün içerisinde arkadaşlıklarının eskisi kadar anlamlı olmadığını düşündüğün anlar olabilir. BU gibi anlarda sana tavsiyem, sahip olduğun arkadaşlıklarla arandaki iletişimi elinden geldiğince açık ve net bir hale sokman olacaktır. Emin ol bu sayede var olan sorunların üzerine daha rahat ve dostça bir yolla gidebilirsiniz. Öte yandan akşam saatlerine doğru kariyerin ile ilgili olumlu bir gelişme yaşanabilir. Tüm sevdiklerini toplayıp bu haberi kutlamanı tavsiye ederim. 

20 Ekim burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Hayatında ufak tefek değişimler yapmak istemen, beraberinde hayal ettiğinden daha büyük değişiklikleri de getirebilir. Fakat bu durumun gözünü korkutmasına izin vermemelisin. Kendine kuracağın yeni düzen emin ol uzun süredir aklını kurcalayan bazı problemleri görmezden gelebilmen konusunda sana destek olacak gibi duruyor. Öte yandan öğle saatlerine doğru geçmişte gerçekleştirdiğin bir yatırımın kazançlı haberleriyle keyfin yerine gelebilir.