USD 32,37
EUR 34,95
ALTIN 2.325,11
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

20 Ağustos burç yorumları

20 Ağustos Cuma burç yorumları. İşte detaylar...

20 Ağustos burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Artık kaygılarını bir kenara bırakarak hareket etmen gereken bir sürece giriş yapıyorsun. Özellikle son günlerde içerisinde bulunduğun durumlar telaşlarını arttırabilir. Fakat bu gibi anlarda sana tavsiyem, fikir alabileceğin dostlarınla bu durumu paylaşman olacaktır. Bu sayede emin ol kendini biraz olsun rahatlamış hissedeceksin. Öte yandan hayatında artık ileriye bakman gerektiğini kabullenmelisin. Geçmişine bağlı bir şekilde yaşamaya devam edemezsin. 

20 Ağustos burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Geçmişte her ne kadar çevrende yaşanan olaylara karşı ilgili olmasan da, gün geçtikçe arkadaşlarının yaşadığı olaylara daha duyarlı hale gelmeye başlamış olabilirsin. Bu durum emin ol seni yakından tanıyan insanlar tarafından fark edilebilecek bir durum. Öte yandan sevdiklerinle ilgilenmen ve onların hayatlarını yakından takip etmen arkadaşlık ilişkilerinizi de geliştirecek en temel etken olabilir.

20 Ağustos burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Yapman gereken seçimler konusunda karar vermekte fazlasıyla zorlanıyor olabilirsin. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, bir an sakinleşip içerisinde bulunduğun durumlara uzaktan bakmaya çalışman olacaktır. Emin ol bu sayede objektif olarak karar alabilecek, kendini içerisinde bulunduğun çıkmazlardan kolaylıkla kurtarabileceksin. Öte yandan bu süreçte dostlarının her zaman yanında olduğunu bilmen en büyük destekçin olacaktır.

20 Ağustos burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Hayattan istediklerinin bir hayli arttığı bir sürece giriş yapıyorsun. Bu durum ilk etapta gerçekleşmesi bir hayli güç istekleri öne sürmene neden olabilir. Fakat sana tavsiyem, kendini kısıtlamaman olacaktır. Her ne kadar zorlu hayallerin olsa da, istemek başarmanın yarısıdır. Bunu unutmamalısın. Bu nedenle süreç boyunca çevrende seni destekleyecek ve hedeflerinde sana yardımcı olacak insanlarla birlikte olman gerektiğini hatırlatırım.