USD 32,32
EUR 35,05
ALTIN 2.307,45
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

2 Kasım burç yorumları

02 Kasım Salı burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

2 Kasım burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Sana zorlu seçim anları sunacak bir gün ile karşı karşıyasın. İkili ilişkilerinden tut profesyonel hayatına kadar yapman gereken tercih aşamalarında duygularını bir kenara bırakarak mantığınla karar vermen emin ol hayatını kolaylaştıracak en önemli etken. Fakat anın veya içerisinde bulunduğun ortamın büyüsüne kapılıp duygularınla seçim yaptığında kendinden çok çevrendekileri düşünebilir, kendi geleceğini yine es geçebilirsin. Gelecekte pişmanlık duymak istemiyorsan soğukkanlılığını ve mantığını ön plana çıkarmalısın. Geri kalanını kendiliğinden gelecektir. 

2 Kasım burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Zaman ile birlikte dünyaya bakış açından tut zorlu anlarda inisiyatif alıp yaptığın seçimlere kadar birçok şeyin değiştiğini fark edebileceğin bir gün. Bunun nedeni ise yaşadıklarının seni olgunlaştırması ve artık eskisine oranla daha makul bir insan olman olabilir. Fakat bu durum tavırlarını da değiştireceği için özellikle sana pekte yakın olmayan arkadaşlarından tepkiler alabilirsin. Ama kimse için değişimden vazgeçmemen gerektiğini hatırlatırım. Motivasyonun ve yeni rutinlerine olan adaptasyon sürecinde başkalarının önceliklerini ve isteklerini, kendininkilerin gerisinde tutmalısın. 

2 Kasım burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Büyük bir rastlantı eseri yoluna çıkan bazı insanlarla aranda oluşacak olan çekim fazlasıyla heyecanlanmana neden olacak gibi duruyor. Bu gibi anların hissettireceği tatlı telaşın tadını çıkarsan iyi olur. Fakat hayatına girmesini planladığın insanlar konusunda da biraz seçici davranman gerektiğini hatırlatırım. Aksi halde ilerleyen süreçlerde hayal kırıklıkları ve benzeri duygularla cebelleşmen mümkün. 

2 Kasım burç yorumları - Sayfa 4

 Yengeç

Tam olarak işkolik yönünün ön planda olacağı bir gün seni bekliyor. Bu nedenle uzun süredir üzerinde çalıştığın projelerin son dokunuşlarını hayata geçirmek için hiçte fena bir günde değilsin. Fakat sana önerim, yetkinliklerinin tamamını ortaya koymaktan çekinmemen olacaktır. Eğer görevli olduğun pozisyonların dışındaki alanlarda da bilgi sahibiysen gördüğün hataları ve daha iyi alternatif seçenekleri açıklamaktan geri durmaman gerekiyor. Ancak bu sayede kendini ön plana çıkartarak kariyer basamaklarını tırmanmaya devam edebilirsin.