USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

2 Aralık 2021 burç yorumları

02 Aralık 2021 Perşembe burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com’da…

2 Aralık 2021 burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Ev veya araba gibi kendini garantiye alabileceğin bazı yatırımlar gerçekleştirebileceğin bir gün seni bekliyor. Her ne kadar çevrendeki insanlardan daha riskli ama daha kazançlı öneriler alıyor olsan da, kendi kafana yatan planı uygulamanı öneririm. Bu sayede kendinden emin bir şekilde yeni iş fikirlerine odaklanabilirsin. Fakat ani kararlar almaman gerektiğini hatırlatırım. Aksi halde planların elinde patlayabilir. Kendinden emin ve istikrarlı adımlar atman daha yararlı olacaktır.

2 Aralık 2021 burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Yoğun bir tempoya gireceğin bir gün seni bekliyor. Özellikle iş yerinde üstlendiğin sorumlulukların beklediğinden daha kapsamlı olduğunun farkına varman mümkün. Bu gibi anlarda sana önerim, bir kere üstlendiğin işlerden caymaya çalışmaman olacaktır. Aksi halde bu durum karşılıklı olarak iş ilişkisi içerisinde olduğun insanlarla aranda bir güvensizliğin oluşmasına neden olabilir. Bu durum ise kurmak istediğin kariyer için hiçte iyi bir seçenek değil. Sana önerim, bir süre dişini sıkman ve karşı karşıya olduğun durumları kabullenmen olacaktır.

2 Aralık 2021 burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Hayatın boyunca sergilediğin inatçı tavrın zaman zaman ilişkilerin açısından kötü sonuçlar doğursa da, genellikle iş hayatında seni başarılı kılıyor. Bu nedenle sana önerim, özellikle günün erken saatlerinde katılman gereken toplantılarda veya buluşmalarda bu tavrını sürdürmen olacaktır. Emin ol doğru bir iletişim yolu ile bağlayamayacağın hiç bir görüşme yok. Kendine güven ve adımlarını cesurca at. Öte yandan birlikte çalıştığın insanlar içinde bir motivasyon kaynağı olacaksın gibi gözüküyor. Bu durum kendin ile gurur duymana neden olabilir. Anın tadını çıkar. 

2 Aralık 2021 burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Uzun vadeli planlarda ve uzun vadeli projelerde sergilediğin devamlılık çevrene güven veren en temel etken. Bu nedenle sana önerim, bu şekilde devam etmen olacaktır. Emin ol üstlerinle böylesine iyi ilişkiler kurmaya devam edersen hedeflerine ulaşman çok daha kolay olacak. Öte yandan günün ortalarına doğru çocukluğundan gelen bir arkadaşınla karşılaşman mümkün. Bu tesadüfi buluşma keyfini fazlasıyla yerine getirirken zaman zaman duygusallaşmanı da sağlayabilir.