USD 32,56
EUR 34,98
ALTIN 2.450,43
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

19 Kasım burç yorumları

19 Kasım Cuma burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

19 Kasım burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Hızlı karar alma yeteneğin sayesinde gün içerisinde karşına çıkan fırsatları kaçırmayacaksın gibi duruyor. Fakat sana önerim, içerisine girdiğin yeni durumları iyi analiz etmen olacaktır. Hesap edemediğin ufak detaylar ilerleyen süreçlerde başını ağrıtacak büyük sorunlara dönüşebilir. Öte yandan akşam saatleri sonunda dinlenip keyfini çıkartabileceğin zamanlar olacağa benziyor. Sana önerim ufak tefek sorumlulukları başka bir zamana ertelemen olacaktır.

19 Kasım burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Finansal konularda genişlemek ve büyümekten yana olan tavrın gün içerisinde birçok fırsatla karşılaşmana yardımcı olabilir. Fakat bu gibi anlarda sana önerim, yavaş ve kararlı adımlar atmandan yana olacaktır. Bu sayede daha stabil bir büyüme sağlayabilirsin. Öte yandan artık kendini çevrendeki insanlara açıklamaya çalışmaktan vazgeçmelisin. Böyle bir kaygıyla hareket etmene gerek yok. Herkes kendi hayatını yaşıyor bunu unutmamalısın.

19 Kasım burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Artık hissettiğin karamsarlıktan kurtulmalısın. Özellikle sosyal yaşamında sergilediğin negatif tavır, aile ilişkilerinden tut arkadaşlık ilişkilerine kadar birçok iletişimini kötü etkileyecek gibi gözüküyor. Böyle anlarda sana önerim, kendini toparlaman olacaktır. Gündelik rutinlerine odaklanman kafanı dağıtabilmen için iyi bir seçenek olacağa benziyor. Öte yandan günün ortalarına doğru akademik hayatını yakından ilgilendiren müjdeli bir haber alman mümkün. 

19 Kasım burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Haftanın son iş günü geldiğine göre artık organizasyon planları yapmaya başlayabilirsin. Özellikle uzun süredir yüksek bir tempoda çalışıyor olman böyle bir günü hak ettiğinin en büyük kanıtı. Kendini yormayı bırakmalı ve eğlencene bakmalısın. Öte yandan akşam saatlerine doğru gireceğin yeni ortamlarda seni fazlasıyla heyecanlandıracak bazı insanlarla karşılaşman mümkün. Ön yargılarını bir kenara bırak ve anın tadını çıkar.