USD 32,27
EUR 34,78
ALTIN 2.396,86
BIST100 10.248
İHBAR hattı 0552 642 79 79

19 Ekim burç yorumları

19 Ekim Salı burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

19 Ekim burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Uzun süredir ortaya koyduğun emeklerin karşılığını alacağın bir gün seni bekliyor. Özellikle son zamanlarda içerisinde bulunduğun yüksek tempo, her ne kadar yorulmana neden olmuş olsa da karşılığında alacakların emin ol her şeye değecek. Öğle saatlerine doğru üstlerinle bazı görüşmeler gerçekleştirebilir, gelecek hedeflerine bir adım daha yaklaşabilirsin. Öte yandan çevrendeki kıskanç insanlara karşı dikkatli olmanı öneririm. İlk adımlarını attığın işlerin bu tarz insanlar tarafından sabote edilmeye çalışılması oldukça olası. 

19 Ekim burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Geleceğe dair umutlarının yeşerdiği bir gün ile karşı karşıyasın. Bu durum emin ol şuan ki enerjini ve geleceğe dair planlarını diri tutmanda sana destek olacak gibi duruyor. Sana tavsiyem, büyük düşünmen olacaktır. Öncesinde kendine koyduğun hedeflere böylesine sıkı sıkıya bağlı kalmakla hata ediyor olabilirsin. Cesaretini toparlamalı ve daha önce keşfetmediğin yollara adım atmalısın. Öte yandan bu durum son zamanlarda hissettiğin bastırılmışlık duygusunu da üzerinden atman konusunda sana destek olacaktır.

19 Ekim burç yorumları - Sayfa 3

 İkizler

Kalbinle mantığının sesi arasında gidip geldiğin bir gün seni bekliyor. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, her zaman sorumluluklarını ve kariyerini ön plana çıkartmaman olacaktır. İnsanın zaman zaman duygularıyla verdiği kararların sonuçlarını yaşamaya da ihtiyacı olabilir. Bu nedenle kalbinin sesini dinlemeni öneririm. Emin ol her ne kadar zaman zaman bu seçiminden dolayı zorluklarla karşılaşsan da, gelecek zamanlarda keşke demenin önüne geçebilecek tek seçenek bu gibi duruyor. 

19 Ekim burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Gün içerisinde çevrendeki insanların üzerine düşündüğü konular hakkında fazla yorum yaptığın gerçeğiyle yüzleşebilirsin. İlk etapta haklı olduğunu düşünsen de yeterince bilgi sahibi olmadığın alanlarda insanlara yol göstermeye çalışman boşa kürek çekmekten başka bir şey değil. Öte yandan bu durum aynı zamanda karşındaki insanların kafalarının karışmasına ve işlerin sekteye uğramasına da neden olabilir. Bu nedenle sana önerim, yeterince donanım sahibi olmadan her alan ile ilgili yorum yapmaman olacaktır.