USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

19 Aralık 2021 Pazar burç yorumları

19 Aralık 2021 Pazar burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

19 Aralık 2021 Pazar burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Aklınızda bir eğitim, seyahat planı, yurtdışı konuları ya da yakın çevrenizle ilgili durumlar varsa kesin sonuca ulaşmak isteyebilirsiniz. Zihniniz oldukça aktif. Yazılı sözlü anlaşmalarda sonuca gidebilirsiniz. Haftanın ilk günleri özellikle iş hayatındaki iletişiminiz hızlanacak. Finansal süreçlerle ilgili yeni fikirler üretebilirsiniz. Arkadaşlarınızın desteğini hissedeceğiniz bir hafta olacak. Kazançlarınızla ilgili konular üzerinde duracaksınız. İş hayatıyla ilgili bazı konulara takıntılı yaklaşmamaya dikkat etmek önemli olacak.

19 Aralık 2021 Pazar burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Maddi konularınızla alakalı karar vermeniz gerekebilir. Yatırım ve birikimleriniz için girişimlerde bulunabilir, harcamalarınızı gözden geçirebilirsiniz. Ekstra maliyetli durumlardan kaçınabilirsiniz. Maaşınızla ilgili gelişmeler söz konusu olabilir.Hukuki ya da ticari konulardaki beklenmedik gelişmeleri düzeltmeye odaklanacaksınız. Sorumluluklarla ilgili biraz zorlanma olabilir. Otorite figürlerinden gelen yardımları kabul etmek sizi rahatlatacaktır.

19 Aralık 2021 Pazar burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Kendinizle alakalı artık netleşme zaman. Dış görüntü, sağlık, iletişiminiz, kendinize gelebilmek için atacağınız her adım sizi keyiflendirebilir. İkili ilişkilerinizde bazı bitişler, başlangıçlar söz konusu olabilir. Hafta başında yurt dışı bağlantılı işlerle, eğitimle ya da hukuki konularla ilgili kararlarınız netleşecek. Krizli durumlara farklı yaklaşarak çözüm arayışında olacaksınız. Bakış açınızı değiştirme gerekliliğini oldukça hissedeceğiniz bu hafta, maddi konulara ya da korkularınıza takılı kalmamaya gayret edin.

19 Aralık 2021 Pazar burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

 Bilinçaltınızda sizi yoran durumlardan artık özgürleşmek isteyebilirsiniz. Gizli düşmanları fark edebilir ve ilişkinizi bitirmek isteyebilirsiniz. Sağlık konularında da gelişmeler yaşanabilir. Psikolojik süreçlere odaklanacağınız bu haftanın ilk günlerinde planlarınızla, mevcut durum arasında denge kurmaya çalışacak fikirler geliştireceksiniz. Arkadaşlarınızdan gelecek fikirler, destekler önemli olacak. Bu alanda esnek olmaya çalışın. İkili ilişkilerde de aşırı kıskançlıktan uzak durmaya dikkat edilmeli.