USD 32,39
EUR 35,03
ALTIN 2.326,59
BIST100 9.142
İHBAR hattı 0552 642 79 79

18 Kasım burç yorumları

18 Kasım Perşembe burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

18 Kasım burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Gün içerisinde karşılaştığın zorluklar ilk etapta gözünde büyüyebilir. Fakat sevdiğin insanların her koşulda yanında olmaları, tüm dertlerini aşabilmene yardımcı olacak. Özellikle bugüne kadar emeklerinle kurduğun arkadaşlıklarının böylesine vefalı olmaları, sorunlarını ve problemlerini bir an olsun tamamen unutmana bile yardımcı olabilir. Öte yandan iş hayatında sergilediğin inatçı tutumu bir kenara koymalısın. Aksi halde ilerleyen süreçlerde üstlerinle arandaki ilişkileri yıpratman mümkün. 

18 Kasım burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Düşüncelerini ve fikirlerini kendine saklamak isteyebileceğin bir gün seni bekliyor. Bu nedenle çevrendeki insanların tüm merakını üzerinde hissedebilirsin. Bu kadar ilginin üzerinde olması ilk etapta canını sıkan bir durum olsa da, olaylara iyi yanından bakmalısın. Seninle ilgilenen ve sergilediğin tavırlar nedeniyle üzerine düşen insanlar bunu sana olan sevgilerinden dolayı yapıyorlar. Unutmaman gereken tek şey bu. 

18 Kasım burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

İçerisinde bulunduğun ilişkilerde partnerinin çok hızlı gittiğini düşündüğün anlar olabilir. Bu tip zamanlarda sana önerim, fikirlerini kendine saklamaman olacaktır. Aksi halde ilerleyen süreçlerde durumların fazlasıyla ileri gittiğini fark edebilirsin ve her şey için çok geç olmadan düşüncelerini açıkça dile getirmen daha sağlıklı olacaktır. Öte yandan iş hayatınla ilgili karar alman gereken kritik durumlarda kalman mümkün. Özel hayatında yaşadığın sorunların kafanı karıştırmasına izin vermemelisin. 

18 Kasım burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Çevrendeki insanların yardımına ihtiyaç duyduğun halde inadından kimseye bir şey söylemiyor olabilirsin. Fakat böyle anlarda bunu yapmaman gerektiğini hatırlatırım. Çevrendeki insanlardan yardım istemende herhangi bir sakınca yok. Boşuna inat yapıp kendini yormaktan vazgeçmelisin. Bunun yanı sıra akşam saatlerine doğru aile cephesinden üzücü bir haber alman mümkün. Sorunlarını görmezden gelmek yerine onların üzerine gitmen gerektiğini hatırlatırım.