USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

18 Ekim burç yorumları

18 Ekim Pazartesi burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da....

18 Ekim burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Gün içerisinde özellikle iş yerinde çevrendeki insanlar ile gireceğin iletişimlere dikkat etmen gerektiğini hatırlatırım. Üstten konuşman veya fazla talepkar davranman ters tepkilerle karşılaşmana neden olabilir. Bu nedenle hem iş ilişkilerini sağlıklı tutman adına, hem de profesyonel hayatında yürüttüğün projelerin sekteye uğramaması adına iletişim yöntemlerini gözden geçirmen gerektiğini hatırlatırım. Öte yandan akşam saatlerine doğru ilkokul yıllarından bir arkadaşınla karşılaşman mümkün. Anın tadını çıkar ve bir an olsun sorumluluklarını bir kenara bırak. 

18 Ekim burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Yüksek tempolu bir gün seni bekliyor. Hem iş hayatında, hem de özel hayatında çevrendeki insanlara verdiğin sözleri tutmanın zamanı geldi. Fakat tüm işlerin üst üste geldiği için biraz yorulabilirsin. Bu gibi anlarda sana önerim, çevrendeki insanlardan yardım istemekten çekinmemen olacaktır. Bu durum aynı zamanda arkadaşlık ilişkilerinin de gelişmesine yardımcı olacak gibi duruyor. Öte yandan akşam saatlerine doğru geçmişte verdiğin bazı kararlar kafanı kurcalayabilir. Fakat ölmüşle olmuşa çare olmadığını hatırlatırım. Önüne bakmalısın. 

18 Ekim burç yorumları - Sayfa 3

 İkizler

Arkadaşlık ilişkilerini fazlasıyla önemseyeceğin bir gün seni bekliyor. Özellikle gün içerisinde karşılaştığın olaylar, sessiz kalamamana neden olabilir. Sevdiğin insanların haksızlığa uğradığını görmen sinirlerini tepene çıkaracak gibi duruyor. Fakat sana tavsiyem, her ne kadar arkadaşların için fedakarlık yapmak istesen de zaman zaman insanların kendi sorunlarını çözmelerine izin vermen olacaktır. Öte yandan günün ortalarına doğru işinle ilgili beklediğin bazı gelişmelerin gerçekleştiğini öğrenebilirsin. Senin için yeni bir dönemin kapıları açılıyor olabilir. Hazır olsan iyi olur! 

18 Ekim burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Aile içerisinde ufak tefek sorunların yaşanabileceği anlar yaşanabilir. Sana tavsiyem, hem kendin hem de çevrendeki insanlar için olaylara gereğinden büyük tepkiler vermemek için ekstra çaba sarf etmen olacaktır. Emin ol içerisinde bulunduğu kritik durum daha fazla telaş ve kaygıyla yalnızca daha kötü bir hal alabilir. Bunun yerine elinden geldiğince soğukkanlı davranmaya çalışman hem senin hem de çevrendekilerin karşı karşıya oldukları olaylarla daha kolay başa çıkabilmesi açısından oldukça yararlı olacaktır.