USD 32,51
EUR 34,90
ALTIN 2.453,57
BIST100 9.883
İHBAR hattı 0552 642 79 79

17 Kasım burç yorumları

17 Kasım Çarşamba burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

17 Kasım burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Çevrendeki insanlardan ilginç teklifler alabileceğin bir gün seni bekliyor. Özellikle yakın arkadaşlarının son zamanlarda sürekli anlattıkları girişim fikirlerine seni de dahil etmeleri heyecanlanmana neden olabilir. Fakat adımlarını atmadan önce içerisine girebileceğin durumları iyi analiz etmen gerektiğini hatırlatırım. Aksi takdirde önceden öngöremediğin olayların içerisinde kalman mümkün. Temkinli adımlar atman her zaman işine yarayacaktır. 

17 Kasım burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Meslek hayatını yakından ilgilendiren kararsızlıklar içerisinde kalman mümkün. Fakat böyle anlarda sana önerim, duygularını bir kenara bırakman ve seçimlerini mantığınla yapman olacaktır. Bu sayede kendine belirlediğin hedeflere ilerlerken eskisine oranla büyük kolaylıklar elde edeceksin. Öte yandan sürekli geçmişte yaptığın ufak tefek hataları kendine hatırlatarak hayatı kendine zindan etmekten vazgeçmen gerektiğini hatırlatırım. 

17 Kasım burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Kendinden ödün vermeyi hiç sevmiyorsun fakat gün içerisinde karşı karşıya kalabileceğin bazı durumlar ideallerinden ve tabularından vazgeçmeni gerektirebilir. Böyle anlarda geleceğinin daha önemli olduğunu hatırlatmak isterim. Bu nedenle gün içerisinde kuracağın ilişkilerde mantıklı ve esnek bir tavır takınman, zorlukları öncesinden aşabilmen için oldukça yararlı olacaktır. Öte yandan günün sonlarına doğru yollarının kesişeceği evcil bir dost, enerjini büyük ölçüde tazelemeye yetecek gibi duruyor.

17 Kasım burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Oldukça verimli hissettiğin bir gün ile karşı karşıyasın. Özellikle son zamanlarda işlerinden ve sorumluluklarından özel hayatında yaşadığın olaylar nedeniyle uzaklaşmış olman enerjini de biriktirmene yardımcı olmuş olacak ki oldukça iyi bir performans sergileyeceksin gibi gözüküyor. Fakat gün içerisinde birlikte çalıştığın insanlarla zıtlaşmaman gerektiğini hatırlatırım. Herkesin farklı fikirleri ve düşünceleri olabilir.