USD 32,47
EUR 34,85
ALTIN 2.479,43
BIST100 9.530
İHBAR hattı 0552 642 79 79

17 Ekim burç yorumları

17 Ekim Pazar burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

17 Ekim burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Son günlerde çevrendeki insanlarla sürekli farklı fikirler ve düşünceler içerisinde olduğunu hissedebilirsin. Bu gibi anlarda sana önerim, kendine yani duvarlar örmemen ve tabularını bir kenara bırakman olacaktır. Emin ol her ne kadar kendinden taviz vermemeyi doğru seçenek olarak görüyorsan da bazen arkadaşlıklarını ve kendi huzurunu da ön plana almalısın. Hiç bir şey senin mutluluğundan önemli değil. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

17 Ekim burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Elinde olmayan çevresel koşullar gün içerisinde canının fazlasıyla sıkılmasına neden olabilir. Bu gibi anlarda sana önerim, elinde olmayan olaylar nedeniyle kendini bu denli hırpalamaman olacaktır. Ayrıca yaşamın içerisindeki tüm dinamikleri de kontrol altında tutamayacağını hatırlatmak isterim. Bu durumların hepsini göz önüne aldığında boşa kürek çektiğinin sende farkına varacaksın. Sana önerim, başına gelen olayları olduğu gibi kabul etmen ve motivasyonunu her zaman yüksek tutmaya gayret göstermen olacaktır. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

17 Ekim burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Bugün partnerinle oldukça kaliteli vakitler geçirebileceğin bir gün. Özellikle karşı tarafın seni düşünüp keyif alabileceğin etkinlikler planlamış olması senin için fazlasıyla cezbedici olabilir. Sana önerim, gününün tadını çıkarman ve gündelik sorunları görmezden gelmen olacaktır. Emin ol ufak tefek şeyleri başka zamanlara ertelemen herhangi büyük bir sorun doğurmayacaktır. Öte yandan akşam saatlerine doğru işinle ilgili seçim yapman gereken anlarla karşı karşıya kalabilirsin. Mantığının sesine kulak vermeni öneririm. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

17 Ekim burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Son zamanlarda özellikle kendin ile baş başa kaldığın zamanlarda kişiliğini daha derinlemesine incelemek istiyor olabilirsin. Özellikle zamanın getirdiği değişim ilk etapta kendini tanıyamamana neden olsa da, zamanla yeni alışkanlıklarına ve yeni huylarına alışacak, onları sevmeye başlayacaksın. Öte yandan içerisinde bulunduğun durumu yakın arkadaşlarınla paylaşabilirsin. Sorunların paylaştıkça azaldığını hatırlatırım. Her şeyi kendine saklamak zorunda değilsin. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.