USD 32,50
EUR 34,63
ALTIN 2.481,51
BIST100 9.610
İHBAR hattı 0552 642 79 79

17 Aralık 2021 Cuma burç yorumları

17 Aralık 2021 Cuma burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com’da…

17 Aralık 2021 Cuma burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Gündelik yaşamında yaşadığın her olayın arkasında farklı farklı anlamlar aramaktan vazgeçmelisin. Özellikle günün başlangıçlarında yakın arkadaşlarının sana karşı sergileyeceği tavırları asla kişisel olarak algılamamalısın. Herkes kötü günler geçirebilir ve kimse günün her anında çevresine neşe saçmak zorunda değildir. Bu nedenle sana önerim, niyet okumaktan vazgeçmen olacaktır. Herhangi bir sorun olduğunu düşünüyorsan ve bunu karşı taraf ile konuşmak istiyorsan net ve doğru bir iletişim ile bunu hayata geçirmelisin. İmalar ile değil. 

17 Aralık 2021 Cuma burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Özgürlük duygunun fazlasıyla ön plana çıkacağı bir gün seni bekliyor. Özellikle sorumluluklarından dolayı sınırlarının gün geçtikçe daraldığını hissediyor olabilirsin. Sana önerim, mutlu olmadığın bir işi yapmaya devam etmemen olacaktır. Sahip olduğun deneyim ve donanımlar sayesinde kendine uyacak ve çalışırken mutlu olacağın bir alternatif yaratabilirsin. Öte yandan ailen her ne kadar temkinli olmanı ve fevri kararlar vermemeni önerse de, zaman zaman cesur adımlar atman gerektiğini hatırlatırım. 

17 Aralık 2021 Cuma burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Bugüne kadar kariyer hedeflerin için oluşturduğun planların her aşamasını başarıyla atladın ve bundan sonrasında da buna devam edeceksin gibi duruyor. Fakat günün ortalarına doğru karşına çıkabilecek bir kaç fırsat hedeflerini tekrar gözden geçirmene neden olabilir. Böylesine anlarda sana önerim, temkinli bir şekilde ilerlemen olacaktır. Şuan bildiğin bir işi yapıyor olabilirsin fakat bundan sonrasında tamamen bilmediğin bir alana atılacağını hatırlatmak isterim. 

17 Aralık 2021 Cuma burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Kaygılarını bir kenara bırakmalısın ve kendini geri plana çekmekten vazgeçmelisin. Sahip olduğun deneyim ve donanımı sürekli kendi gözünde küçümsemen kendine yaptığın en büyük kötülük bundan emin olabilirsin. Bu nedenle sana önerim, özellikle iş yerinde kendini fark ettirebileceğin fırsatlarda ön plana atılman olacaktır. Bu sayede hayal ettiğin kariyer hedeflerine ve hayat standartlarına daha kolay sahip olabileceğini hatırlatmak isterim.