USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

17 Ağustos burç yorumları

17 Ağustos Salı burç yorumları. İşte detaylar...

17 Ağustos burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Uzun zamandır görmediğin dostlarınla yollarının kesişebileceği bir gündesin. Emin ol bu durum neşeni yerine getirecektir. Fakat geçmişin beraberinde getirebileceği kötü anıların hayatını yönetmesine izin vermemelisin. Aksi takdirde kendini depresyona giriyor gibi hissedebilirsin. Geçmiş geçmişte kaldı ve artık hayatını doğrudan etkilemeyen olayların moralini bozmasına izin vermemelisin.

17 Ağustos burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Çevrendeki insanların yardımına ihtiyaç duyabileceği bir gün seni bekliyor. Özellikle aile bireylerinden senden yaşça küçük akrabaların kapını çalabilir. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, deneyimlerinle ve mantığınla onların yanında olman olacaktır. Emin ol karşındaki insanları içerisinde bulundukları durumlardan çıkarabilmen ilerleyen süreçlerde ilişkilerinizin büyük ölçüde gelişmesine yardımcı olabilir.

17 Ağustos burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Son zamanlarda kendine yeni kazanç kapıları yaratmak adına fazlasıyla çaba harcıyorsun gibi duruyor. Sana tavsiyem, bu alışkanlığı kaybetmemen fakat kendini de bu süreçte fazla yıpratmaman olacaktır. Her şeyin bir zamanı olduğunu unutmamalısın. Ve kendine ayırıp dinlenmen gereken zamanlarda da kendine izin vermekten çekinmemelisin.

17 Ağustos burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Çevrenden doğru gelen olumlu etkiler arttığı zaman motivasyonunun arttığının sende farkına varıyorsun. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, seni yükseltecek insanlarla birlikte vakit geçirmen olacaktır. Emin ol bu sayede özgüvenin fazlasıyla artacak. Öte yandan içerisinde bulunduğun duygu durumunu lehine kullanıp uzun zamandır gerçekleştirmen gereken konuşmaları çevrendeki insanlarla gerçekleştirebilrisin. Emin ol doğru zamandasın.