USD 32,53
EUR 34,93
ALTIN 2.439,93
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

16 Kasım burç yorumları

16 Kasım Salı burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

16 Kasım burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Yaptığın işi severek yapman ortaya koyduğun başarılı projelerden de gayet belli oluyor. Fakat gün içerisinde alabileceğin bir kaç teklif var olan düzenini değiştirmeyi düşünmene sebep olabilir. Şunu unutmamalısın ki sevmediğin ve senden fazlaca efor alacak bir iş yaparak daha iyi koşullarda yaşamaktansa mutlu olduğun şeyi yapman daha sağlıklı olacaktır. Bu sayede huzurlu bir yaşama sahip olabilirsin. Gelecek kaygılarının ve kazanma hırsının seni istemediğin durumların içerisine sokmasına izin vermemelisin. 

16 Kasım burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Çevrende yaşanan iyi hali kendi sorunlarınla bozmak istemiyorsun. Fakat her şeyi de içine atamazsın. Sevdiğin ve güvendiğin insanlarla sorunlarını açıkça paylaşman emin ol kafanın rahatlamasına yardımcı olacaktır. Öte yandan hayatında yolunda gitmediğini düşündüğün şeyler varsa bunlara el atman gerektiğini hatırlatırım. Sorunları görmezden gelerek iyi bir sonuca ulaşamazsın. Cesaretini toparla ve hayatının kontrolünü eline al! 

16 Kasım burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Her ne kadar gözü açık ve atik bir yapın olsa da zaman zaman çevrende gelişen olaylar konusunda dikkatsiz olabiliyorsun. Gün içerisinde bundan dolayı yaşayabileceğin bazı anlaşmazlıklar canını sıkabilir. Ufak bir hatan nedeniyle ortaya çıkabilecek büyük bir sorun, sen dahil içerisinde bulunduğun bir grup insanı yakından etkileyecek gibi gözüküyor. Fakat bu gibi anlarda sana önerim, telaş ve kaygıyı bir kenara bırakman ve yaptığın hataları düzeltmek için kolları sıvaman olacaktır. Hatanın neresinden dönsen kardır bunu unutmamalısın. 

16 Kasım burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Uzun süredir kendine yeni bir şey almıyor olman artık yenilenme ihtiyacını beraberinde getirmiş olmalı. Bu nedenle gün içerisinde tarzınla ilgili büyük değişimler gerçekleştirebilirsin. Sana önerim, yeniliklere açık olman olacaktır. Çevrendeki insanlardan gelen teklifler her ne kadar kulağa çılgınca gelse de, eğlenceli ve başarılı olma ihtimali çok yüksek planlar harekete geçmen için seni bekliyorlar. Öte yandan bu durum kişiliğinin de değişmesine yol açabilir. Kendini yeniden keşfederken iyi eğlenceler.