USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

İşte 16 Eylül burç yorumları

16 Eylül Perşembe burç yorumları. İşte detaylar...

İşte 16 Eylül burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Fazlasıyla enerjik olacağın bir güne hazır olsan iyi olur. Özellikle son zamanlarda kendine koyduğun hedeflerin peşinden gitmek isteyebilir, sınırlarını zorlayarak hayatının limitlerini keşfedebilirsin. Fakat bu gibi anlarda sana tavsiyem, hayatında karşılaştığın yeni durumların etkisine fazla da kapılmaman olacaktır. Yeni gireceğin ortamlarda ve yeni keşfedeceğin alanlarda gözlemci bir tavır takınmanı öneririm.

İşte 16 Eylül burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Son zamanlarda yaşadığın yeri değiştirme planları sürekli aklına geliyor olabilir. Uzun süredir aynı ortamda yaşıyor olman artık biraz bunalmana neden olacak gibi duruyor. Bu gibi anlarda sana önerim, köklü değişimler planlaman fakat yavaş adımlarla ilerlemen olacaktır. Bir anda büyük değişiklikler gerçekleştirirsen öncesinde kestiremediğin bir durumun içerisinde kalabilirsin. Bu nedenle yavaş ama istikrarlı bir değişimi tercih etmen yerinde bir karar olacaktır.

İşte 16 Eylül burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Biraz bunalmış hissedebileceğin bir gün seni bekliyor. Özellikle son zamanlarda iş yerinde kendini ön plana çıkartabilmek adına fazlaca sorumluluk üstlenmen fazla yorulmana neden olmuş olabilir. Sana tavsiyem, işleri biraz akışına bırakman ve hırsına biraz ara vermen olacaktır. Emin ol bu durum en fazla seni üzüyor ve yoruyor. Kendini hayatının temposundan biraz olsun dışarı çektiğinde daha rahat nefes alabildiğinin sende farkına varacaksın. 

İşte 16 Eylül burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Fırsatlarla dolu bir güne hazır olsan iyi olur. Özellikle yakın zamanda tanıştığın insanlar aracılığıyla edineceğin yeni ilişkiler, akademik alanda karşına bir kaç kapı çıkarabilir. Böyle fırsatları kaçırmamak için elinden geleni yapmanı öneririm. Bu sayede ilerleyen süreçlerde bugüne kadar ortaya koyduğun emeklerin karşılığını aldığının sende farkına varacaksın.