USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

16 Ekim burç yorumları

16 Ekim Cumartesi burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

16 Ekim burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Gün içerisinde özellikle iş yerinde çevrendeki insanların seninle birlikte çalışmak istemediğinin farkına varabilirsin. Bunun nedeni ise sorumluluğunda olan tüm projelerin veya işlerin her detayı üzerine ince ince düşünmen olabilir. Fakat bu gibi anlarda her ne kadar sergilediğin tavırlar başarıyı beraberinde getirse de, grup çalışmaları ve iş ilişkilerini göz önünde bulundurarak karşı karşıya olduğun olayları biraz daha alttan alabilirsin. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

16 Ekim burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Son zamanlarda çevrene karşı sergilediğin umursamaz tavır, arkadaşlık ilişkilerini olumsuz yönde etkilerken partnerinle arandaki ilişkileri de zedeleyebilir. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, içerisinde bulunduğun durumları biraz daha ciddiye alman olacaktır. Emin ol bunu yaptıktan sonra hem hayatın hakkında daha çok kontrol sahibi olduğunu, hem de ilişkilerini daha sağlam bir temel üzerinden sürdürdüğünü fark edeceksin. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

16 Ekim burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Gün içerisinde kendini fazlasıyla atılgan ve enerjik hissedeceksin gibi duruyor. Özellikle son günlerde dinlenebilmen adına elde ettiğin fırsatlar kendine gelmende sana yardımcı olmuş olabilir. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, uzun süredir aklında olan sorumluluklarına yönelmen olacaktır. Fakat bu sorumlulukların yalnızca seninle ilgili olduğuna dikkat etmeni öneririm. İzinli olduğun günlerde bile senden çalışmanı bekleyen üstlerine karşı da net ve kararlı bir tavır almanı öneririm. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

16 Ekim burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Gün içerisinde yeni gireceğin ortamlarda ilk etapta biraz çekingen davranman gayet normal. Fakat bu gibi anlarda sana önerim, kendini akışa bırakman ve yeni kuracağın arkadaşlıkların tadını çıkarman olacaktır. Öte yandan çevrendeki insanlar soğuk tavırlarından dolayı onlarla olmaktan mutsuz olduğunu düşünebilirler. Bu nedenle en azından durumun böyle olmadığını onlara fark ettirebileceğin bir sinyal vermeni tavsiye ederim. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.