USD 32,57
EUR 34,95
ALTIN 2.424,28
BIST100 9.722
İHBAR hattı 0552 642 79 79

16 Aralık 2021 Perşembe burç yorumları

16 Aralık 2021 Perşembe burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

16 Aralık 2021 Perşembe burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Sahip olduğun sosyal çevre içerisinde kendini doğru ifade edemediğini hissediyor olabilirsin. Fakat bunun tek sorumlusu sen değilsin. Çevrendeki insanlarında seninle kurdukları samimiyetsiz ilişkiler senin de kendini geri plana çekmene neden oluyor. Bu nedenle eğer mutlu değilsen, hiç bir arkadaşlığı sürdürmek zorunda olmadığını hatırlatmak isterim. Ayrıca günün sonlarına doğru ailenden gelen davetleri reddetmen mümkün. Fazlasıyla yorgun hissediyor olabilirsin. 

16 Aralık 2021 Perşembe burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

İnsanlara hayır demeyi öğrenmelisin. Özellikle günün erken saatlerinde çevrendeki insanların senden sürekli bir şeyler istemeleri, zaten kısıtlı olan vaktini iyice daraltacak gibi gözüküyor. Fakat kendi sorumluluklarını ve işlerini ön planda tutman gerektiğini hatırlatırım. Başkaları için zamanını harcamak zorunda değilsin. Öte yandan herhangi bir işin veya sorumluluğun olmasa dahi kimsenin senden olan isteklerini karşılaman gerekmiyor. Zaman senin ve onu dilediğin gibi harcamalısın. 

16 Aralık 2021 Perşembe burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Gün içerisinde kontrolün dışında gerçekleşen olayları bu kadarda kafana takmamalısın. Her şeyi kontrol edemezsin. Buna çabalaman, yalnızca tüm enerjini bir hiç uğruna tüketmene neden olacaktır. Bunun yerine uyumlu ve anlayışlı bir tavır sergilemen daha rahat ve daha huzurlu bir yaşam sürmene destek olabilir. Hayatla olan kavganı bir kenara bırak ve adapte ol. En mantıklı çıkış yolu bu gibi duruyor. 

16 Aralık 2021 Perşembe burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Yeni insanlarla tanışacağın ve yeni çevrelere gireceğin bir gün seni bekliyor. Özellikle eskiden beri hayatında olan ve sana fazlasıyla yakın olan arkadaşların sayesinde elde edeceğin bu yeni ilişkiler, iş yaşamında da karşına birçok yeni fırsat çıkarabilir. Bu nedenle ilişkilerini iyi tutmaya özen göstermeni öneririm. Öte yandan günün sonlarına doğru yaşadığın alanda ufak tefek dekorasyon değişimleri yapmak isteyebilirsin. Emin ol yapacağın en ufak bir değişiklik bile modunu yükseltecektir.