USD 32,44
EUR 34,74
ALTIN 2.438,67
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

16 Ağustos burç yorumları

16 Ağustos Pazartesi burç yorumları. İşte detaylar...

16 Ağustos burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Haftanın ilk gününe maddi sıkıntılarla birlikte başlayacak olman canını sıkacak gibi duruyor. Bu nedenle sana tavsiyem, elinden geldiğince tutumlu davranman  yönünde olacaktır. Aksi takdirde ilerleyen süreçlerde fazlasıyla zor durumda kalabilirsin. Ve bu durum hayat standardını da yakından ilgilendiren bir durum. Öte yandan ailenin desteğinin her zaman arkanda olduğunu bilmen motivasyonunu fazlasıyla arttıracak gibi duruyor.

16 Ağustos burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Kuracağın ikili iletişimlerde şansının yaver gideceği bir gün seni bekliyor. Özellikle son zamanlarda edindiğin dostlukları fazlasıyla ilerletebilir, sosyal çevreni genişletebilirsin. Fakat bu gibi anlarda sana tavsiyem, sempatik gözükmeye çalışırken insanların üzerine fazla gitmemen olacaktır. Aksi takdirde yanında olan şans, bir anda ortadan kaybolabilir.

16 Ağustos burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Dalgalı ve stabil olmayan bir hayat tarzından her zaman uzak durdun. Fakat son günlerde istemeden de olsa içerisinde bulunduğun durumlar bunun tam tersine işaret edebilir. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, hayatının kontrolünü eline alıp kararlarını kendin vermen olacaktır. Emin ol sevmediğin ve huzursuzluk duyduğun bir ortamda bulunmak yerine yalnız kalmayı tercih edebilirsin ve bu çok normal. 

16 Ağustos burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Motivasyonun tam bir şekilde yeni bir haftaya giriş yapıyorsun. Bu durum emin ol uzun süredir üzerinde çalıştığın planları ilerletebilmende sana fazlasıyla yardımcı olabilir. Fakat iş yerinde aranızın pekte iyi olmadığı insanlara karşı dikkat etmeni öneririm. Aksi takdirde başarıyla dizayn ettiğin projelerin başkaları tarafından sabote edilebilir.