USD 32,57
EUR 34,87
ALTIN 2.436,11
BIST100 9.645
İHBAR hattı 0552 642 79 79

15 Kasım burç yorumları

15 Kasım Pazartesi burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

15 Kasım burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Haftanın ilk gününe her ne kadar motive dolu başlamak istesen de gün içerisinde farkına varacağın bazı durumlar, derin düşüncelere dalmana sebep olabilir. Özellikle bugüne kadar hayatında olan fakat gerçek yüzünü göremediğin insanlar, yaptığın hataları hatırlamana sebebiyet verecek gibi. Bu gibi anlarda hemen depresif bir moda girmemen gerektiğini hatırlatırım. Sende her insan gibi hata yapabilirsin ve bunun için kendine bu denli yüklenmen çok yanlış. Kendine haksızlık yapmaktan vazgeç ve hayatının kontrolünü eline al.

15 Kasım burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Elinde olan boş vakti sosyal hayatındaki sorunları çözmek için harcayabileceğin bir gün ile karşı karşıyasın. Özellikle erken saatlerde ailenle ilgili alacağın bazı haberler kolları sıvamana neden olabilir. Sorumluluklarının ve işlerinin arasında sevdiklerinin yardımına koşman onlara verdiğin değerin sınırlarını gayet iyi çizse de, son zamanlarda kendine hiç vakit ayıramadığını da hatırlatmak isterim. Bu nedenle işlerinden arta kalan zamanları sevdiğin aktiviteleri yaparak geçirmeni öneririm. Bu durum zihnini boşaltmana destek olabilir. 

15 Kasım burç yorumları - Sayfa 3

 İkizler

Artık sürekli ertelediğin ve çözümünü sonraya sakladığın bazı problemlerin üzerine gitmen gereken bir gün. Her ne kadar ilk etapta korkutucu bir fikir gibi gelse de sana önerim, bunu ertelememen olacaktır. Bu durum ile şimdi ilgilenmezsen, ilerleyen süreçlerde gerçekten hayatın için önemli anlarda karşına çıkabilir. Ve bu durum kayıplarını arttırmaktan başka hiç bir işe yaramayacaktır. Bu nedenle vaktin ve enerjin varken duygusal sorunlarını ertelemek yerine onlarla yüzleşmeni tavsiye ederim. 

15 Kasım burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Maddi sorunların sevdiklerinle arana girmesinden nefret ediyorsun. Fakat gün içerisinde yaşayacağın ekonomik zorluklar bu tarz iletişimler içerisinde olmanı gerektirecek gibi gözüküyor. Bu nedenle sana tavsiyem, içerisinde bulunduğun finansal zorluktan kurtulduğunda birikimlerini ve yatırımlarını arttırman olacaktır. Bu sayede ilerleyen süreçlerde ters giden bir durumda sevmediğin iletişimler içerisinde kalmak zorunda kalmayacaksın. Öte yandan bu durum hayatındaki diğer insanlara güven verebilmen konusunda da işine yarayabilir.