USD 32,57
EUR 34,90
ALTIN 2.426,33
BIST100 9.722
İHBAR hattı 0552 642 79 79

İşte 15 Eylül burç yorumları

15 Eylül Çarşamba burç yorumları. İşte detaylar...

İşte 15 Eylül burç yorumları
15 Eylül 2021 | 10:03
Son Güncelleme:

Koç

Bugün, çevrenle olan iletişimini sıfıra indirgemek istiyor olabilirsin. Bu durum, arkadaşların tarafından yanlış anlaşılmana neden olsa da sana tavsiyem, biraz yalnız kalman olacaktır. Bu sayede kafanı toparlayabilir ve dış etkenlerden neden bu denli fazla etkilendiğinin nedenini bulabilirsin. Fakat kendini fazlada geri çekmemeni öneririm. Sosyal çevrende ileride bir fırsat olarak değerlendirebileceğin yeniliklerin meydana gelmesi mümkün. Fırsatlara karşı gözünü kulağını dört açmalısın.

Boğa

Güven duygusunun önemini son derece hissedeceğin bir gün seni bekliyor. Bu gibi durumlarda özellikle kuracağın ikili ilişkilerde sana tavsiyem, karşı tarafın sana karşı net olmasını istiyorsan, senin de karşı tarafa karşı net olman olacaktır. Bu sayede kuracağınız ilişkilerin bağlarını güçlendirebilir, birlikte özel anlar yaşayabilirsiniz. Öte yandan ev cephesinde bir takım anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir. Fakat yapıcı tavrınla tüm sorunların üstesinden geleceğine şüphen olmamalı.

İkizler

Kendini fazlasıyla alıngan hissedeceğin bir gün seni bekliyor. Bu durum özellikle gireceğin ikili iletişimlerin tartışmayla sonuçlanmasına neden olabilir. Fakat bu gibi durumlarda sana tavsiyem, ilk etapta sakinliğini koruyup ardından kendi tavırlarını ve hislerini değerlendirmen olacaktır. Bu sayede ilişkilerini yıpratmadan sorunlarını çözüme kavuşturman mümkün. Zaman zaman duyguları sıcağı sıcağına yanlış anlayıp yanlış tepkiler verebiliriz. İşte bundan kaçınman gerekiyor.

Yengeç

Genel anlamda çevrene samimiyetle davranan ve herkesin iyiliği için çabalayan bir yapın var. Fakat başkalarının duygu ve düşüncelerine bile bu kadar samimi ve doğru yaklaşan birinin kendine de aynı özeni göstermesi gerekiyor. Kendin ile ilgili geçmişten beri seni rahatsız eden konuları gün yüzüne çıkarmak için uygun zamanlardasın. Sana önerim, cesaretini toparlayıp kişisel sorunlarının üstüne gitmen olacaktır. Bunun ardından kuş gibi hafiflediğinin farkına varacaksın.

Aslan

İş hayatında sonunda yıldızının parlayacağı bir gün seni bekliyor. Bu durum ilk etapta çevrendeki insanlar tarafından kıskançlıkla karşılanabilir. Fakat bu gibi durumlarda sana tavsiyem, ilişkilerini tekrar gözden geçirmen olacaktır. Aksi takdirde ilerleyen süreçlerde başarıların sürekli baltalanmak istenebilir. Öte yandan sorumluluklarından arta kalan zamanı yalnızca kendine ayırman gerektiğini hatırlatırım. Yeterince tempolu günler geçiriyorsun. Dinlenmelisin.

Başak

Sosyal ilişkilerin açısından bugüne kadar sabırla inşa ettiğin ilişkilerinin sonunda istediğin düzeye ulaştığını fark edeceğin bir gün seni bekliyor. Özellikle duygusal anlarda paylaşacağınız özel anlar, ikinizin de tam olarak ihtiyacı olan şey olabilir. Bu nedenle sana tavsiyem, bu arkadaşlıklarına sonuna kadar sahip çıkman olacaktır. Öte yandan akşam saatlerine doğru ev arkadaşlarınla ufak anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Fakat kuracağınız net bir iletişim meseleleri büyütmemeniz konusunda size yardımcı olacağa benziyor.

Terazi

Bugün, duygularının ani bir şekilde değişim gösterdiğini hissedebileceğin bir gün. Bu nedenle çevrendeki insanlarla kurduğun ilişkilerde zaman zaman kırıcı olabilirsin. Fakat sana tavsiyem, sorunları daha da büyütmeden çözüm yolu bulmak adına uzlaşmacı bir tavır takınman olacaktır. Bu sayede sevdiğin ve değer verdiğin ilişkilerini yıpratmadan hayatına devam edebilirsin. Öte yandan çevrende sürekli senin sırtından geçinen insanlarla arandaki ilişkiye artık bir son vermen gerekiyor. Başkalarının yüklerini sonsuza dek sen taşıyamazsın.

Akrep

Bugün, hayatındaki romantik ilişkileri düzene sokacağın bir gün olabilir. Özellikle sahip olduğun pozitif enerji sayesinde partnerinle veya flörtünle aranda oluşabilecek ufak sorunları kolaylıkla çözebilirsin. Öte yandan sahip olduğun bu enerji sayesinde son zamanlarda aile içerisinde gün yüzüne çıkan problemleri de zorlanmadan halledebileceğine inanmalısın. Fakat sana tavsiyem, tüm enerjini hayatındaki ilişkiler için harcamaman olacaktır. Kendine ayıracağın zamanlarda yeni donanımlar elde etmen ilerleyen zamanlarda dilediğin konumlara gelmende sana yardımcı olabilir.

Yay

Geçmişte yaptığın finansal yatırımların olumlu sonuçlanacağı bir gün seni bekliyor. Bu nedenle uzun süredir çıkmak istediğin alışverişe çıkarak kendini şımartabilirsin. Öte yandan başarılı sonuçlanan yatırımların cesaretinin artmasına ve girişimci ruhunun ön plana çıkmasına neden olabilir. Sana tavsiyem, cesur kararlar vermekten kaçınmaman olacaktır. Çevrendeki bazı insanlar her ne kadar yaptığın planları küçümseyerek moralini düşürmeye çalışsa da onlara istediklerini vermemelisin.

Oğlak

Bugün elinde olan projeleri tamamlamak adına gerçekleştirmen gereken görüşmelerde geçmişten gelen fakat aranızın pek iyi olmadığı insanlarla görüşmen gerekebilir. Bu gibi durumlarda sana tavsiyem, profesyonelliği elden bırakmadan iletişime geçmen olacaktır. Bu sayede hem doğabilecek tartışmaların önüne geçebilir, hem de elinde olan işleri aksatmadan sonlandırabilirsin. Emin ol iş hayatın ile özel duygularını birbirine karıştırmaman geleceğin için verebileceğin en doğru karar olacaktır.

Kova

Bugün, kendini fazlasıyla aykırı ve gergin hissedebileceğin bir gün. Fakat bu durumu elinden geldiğince arka plana atmanı öneririm. Aksi takdirde hem iş yerinde hem de özel hayatında bir takım sorunlar yaşayabilirsin. İstemeden söyleyeceğin kırıcı bir söz ya da farkında olmadan sergileyeceğin bir tavır çevrendeki insanlarla aranın açılmasına neden olabilir. Tam olarak bu nedenle aile üyelerinin senin hakkında yapacağı yorumları da sessizce karşılamanı öneririm. Bu sayede enerjini tüketecek tartışmalardan uzak durabilirsin.

Balık

Çevrende gelişen ve kontrolünün elinde olmadığı olayların canını bir hayli sıkabileceği bir gün seni bekliyor. Fakat sana tavsiyem, enerjini düşürmemen olacaktır. Çevrende gelişen durumlara etki edemiyorsan, bu nedenle canını sıkman hayatını sekteye uğratmaktan başka bir şeye yaramayacak. Hayatındaki sorunlara odaklanmaktansa, yakın zamanda geleceğin için yaptığın planlara odaklanmanı ve onlar için gerekli adımları atmanı öneririm.

Mutlu günler dilerim...

Editör: Hilal Beyaz