USD 32,46
EUR 34,73
ALTIN 2.434,56
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

15 Ekim burç yorumları

15 Ekim Cuma burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

15 Ekim burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Gün içerisinde eskiden kurduğun sosyal ilişkileri göz önüne alınca iletişim becerinin geliştiğinin farkına varman mümkün. Bu gibi anları lehine kullanmanı öneririm. Eğer iş arkadaşlarınla veya üstlerinle yapman gereken bir konuşma uzun süredir zihnini meşgul ediyorsa, doğru zamanda olduğunu hatırlatmak isterim. Öte yandan isteklerini sürekli azaltmaya çalışıp durmamalısın. Ortaya koyduğun hırslı ve azimli tavrın sayesinde emin ol dilediğin her şeyi hak ediyorsun. Bu nedenle mütevaziliği bir an olsun kenara bırakabilirsin. 

15 Ekim burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Çevrendeki insanlarında tavsiyeleriyle hayatındaki düzeni değiştirmek adına gerçekçi adımlar atabileceğin bir gün. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, ufak tefek değişimlerden ziyade daha cesur adımlar atman olacaktır. Emin ol ilerleyen süreçlerde bu durum dünyaya bakış açını değiştirip daha farklı bir insan olmana da yarayabilir. Öte yandan değişim beraberinde güvenli alanının dışına çıkmanı gerektirecek koşulları sana sunabilir. Fakat bu gibi anlarda geri adım atmaman gerektiğini hatırlatırım. İlk etapta biraz zorlu bir süreç olsa da ilerleyen zamanlarda doğru kararı verdiğine emin olacaksın. 

15 Ekim burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

İşle ilgili bir seyahatin gündeme gelebileceği bir gündesin. Özellikle yakın zamanlarda içerisinde rol aldığın bir proje, sana bu fırsatı sunmuş olabilir. Sana tavsiyem, kaygılarını ve kararsızlıklarını bir an olsun kenara bırakman ve karşı karşıya olduğun fırsatları elde etmen olacaktır. Gerçekleştireceğin seyahat farklı iş fikirlerini zihninde canlandırabilir, yeni fikirlerin kafanda doğmasına olanak tanıyabilir. Öte yandan akşam saatlerine doğru geçmişten gelen toksik bir ilişkinin tekrar kapını çalması mümkün. Geçmişten ders alıp eski insanları eskilerde bırakman gerektiğini hatırlatırım.

15 Ekim burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Son zamanlarda odağının oldukça kuvvetli olduğunun farkına varmış olabilirsin. Özellikle hayatının kontrolünün tam anlamıyla elinde olduğunu hissetmen, öncesinde girişmekten çekindiğin işlere yönelmene neden olabilir. Sana tavsiyem, bu süreçte karşılaşabileceğin zorlukların üstesinden gelmek adına geçmiş deneyimlerine başvurman olacaktır. Bugüne kadar ortaya koyduğun emekler ve bunların sende bıraktığı birikim, emin ol her türden zorluğu aşmana yeterde artar.