USD 32,58
EUR 34,79
ALTIN 2.510,73
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

15 Aralık 2021 Çarşamba burç yorumları

15 Aralık 2021 Çarşamba burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

15 Aralık 2021 Çarşamba burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Entelektüel yönünün son derece ön planda olacağı bir gün seni bekliyor. Özellikle günün erken saatlerinde çevrendeki insanlarla gireceğin sohbetler fazlasıyla keyif almana yardımcı olabilir. Fakat kendini hobilerine ve uğraşlarına fazla odaklayıp sorumluluklarını boşlamaman gerektiğini hatırlatırım. Aksi halde üstlerinden uyarılar alman mümkün. Ve bunun yaşanması, moralini bozabilir. 

15 Aralık 2021 Çarşamba burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Hissettiğin güvensizlik duygusu günün başlangıçlarında kafanı fazlasıyla kurcalayacak gibi duruyor. Özellikle son zamanlarda maddi kaynaklı sorunlar yaşamış olman, buna neden olan en büyük etken olabilir. Böylesine anlarda sana önerim, ailenin desteğinin her zaman arkanda olduğunu kendine hatırlatman olacaktır. Emin ol bu sayede özgüvenin artacak ve yapacağın seçimleri daha kendinden emin bir şekilde yapacaksın.

15 Aralık 2021 Çarşamba burç yorumları - Sayfa 3

 İkizler

Kendini yeterince enerjik hissetmediğin için senden beklenen bazı sorumlulukları boşlaman mümkün. Bu gibi anlarda sana önerim, karşı taraflar ile net bir iletişim kurman ve izin istemen olacaktır. Emin ol karşı tarafı ne kadar erken uyarırsan, işlerinde aksama ihtimali o kadar düşecektir. Öte yandan elde ettiğin boş vakti evinde dinlenerek geçirmen en doğru seçenek olacak gibi duruyor. Kendini yarına hazırlaman en azından yarım bıraktığın işleri tamamlamak adına ihtiyacın olan motivasyonu ve enerjiyi sana sunacaktır. 

15 Aralık 2021 Çarşamba burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Değişik fikirlere ve önerilere sonuna kadar açıksın. Bu sayede gün içerisinde çevrenden doğru gelebilecek alışılmışın dışında fikirlere daha sıcak yaklaşacaksın gibi gözüküyor. Emin ol biraz değişiklik iyidir. Her zaman aynı standartlarda ilerlemek gelişimi durduran en temel etken olabilir. Bu nedenle kendini yeniliklere açmalı, yaratıcı yönünü elinden geldiğince ön plana çıkartmalısın.