USD 32,57
EUR 34,88
ALTIN 2.435,89
BIST100 9.645
İHBAR hattı 0552 642 79 79

'14 Mayıs'ta Türkiye Yüzyılı şafağını beraberce başlatacağız!

AK Parti Sakarya milletvekili adayları Murat Kaya, Akif Adnan Dizer ve Rahmi Can Şeşen bir kez daha Adapazarı’nda vatandaşlarla buluştu. Adaylar, esnaf ve mahalle ziyaretleri gerçekleştirirken, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever ve milletvekili adayı Kürşat Kılıç’ın da katıldığı Hızırtepe Mitingine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

'14 Mayıs'ta Türkiye Yüzyılı şafağını beraberce başlatacağız! - Sayfa 1

Adım Adım Adapazarı

AK Parti Sakarya Milletvekili adayları, belediye başkanları ve teşkilatlarla birlikte saha çalışmalarına hızla devam ediyor.

'14 Mayıs'ta Türkiye Yüzyılı şafağını beraberce başlatacağız! - Sayfa 2

Adapazarı seçim programları kapsamında AK Parti milletvekili adayları Murat Kaya, Akif Adnan Dizer ve Rahmi Can Şeşen, esnaf, gençlik ve mahalle buluşmaları gerçekleştirdi. AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı’nda buluşan adayların seçim programları kapsamında, şehir merkezindeki iş hanı ve pasajlar, Hızırtepe Cevat Ayhan Caddesi, Şirinevler, TEK Yokuşu, Orman Park, Çeşme Meydanı, Tozlu ve Ağa Camii civarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelindi; Gençlerle buluşma gerçekleştirildi, Kışla, Küçükhataplı, Büyükhataplı ve Karakamış mahallelerinde vatandaşlarla buluşuldu ve Hızırtepe’de Mahalle Mitingi gerçekleştirildi.

'14 Mayıs'ta Türkiye Yüzyılı şafağını beraberce başlatacağız! - Sayfa 3

Adaylara Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç, Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik ederken; AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalışkan ve Milletvekili Adayı Kürşat Kılıç, Hızırtepe Mahalle Mitingine katıldı.

'14 Mayıs'ta Türkiye Yüzyılı şafağını beraberce başlatacağız! - Sayfa 4

Hızırtepe Mahalle Mitinginde konuşan AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, “14 Mayıs’ta yapılacak seçim; coğrafyamızın seçimidir, her alanda tam bağımsız Türkiye’nin seçimidir. Bu seçim, Türkiye’de yaşayan evlatlarımızın; “Biz, ay yıldızlı bayrağın ve Türkiye Yüzyılı’nın evlatlarıyız” diye meydan okuyacağı bir seçimdir. Bizleri bağrına basan, dua ve desteklerini esirgemeyen tüm Hızırtepe mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.