USD 32,38
EUR 35,02
ALTIN 2.326,56
BIST100 9.084
İHBAR hattı 0552 642 79 79

‘14 Mayıs inşaallah yeni bir milat olacak’

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayları Lütfi Bayraktar ve Kürşat Kılıç, seçim programları kapsamında Adapazarı’nda bir kez daha vatandaşlarla buluştu.

‘14 Mayıs inşaallah yeni bir milat olacak’ - Sayfa 1

AK Parti Sakarya Milletvekili adayları, şehrin her noktasında gece gündüz seçim çalışmalarını sürdürüyor. Adapazarı seçim programları kapsamında Lütfi Bayraktar ve Kürşat Kılıç sürekli saha ziyaretlerinde bulunuyor.

‘14 Mayıs inşaallah yeni bir milat olacak’ - Sayfa 2

Adaylara Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik ediyor.

‘14 Mayıs inşaallah yeni bir milat olacak’ - Sayfa 3

Lütfi Bayraktar, Hizmet-İş Sendikası, TÜMSİAD ve SASTOP’u ziyaret etti, Zirai Aletler Sanayii, Kuzey Terminal ve Dar Sokak’ta esnaf ziyaretlerine bulundu. Kürşat Kılıç ise Ağrılılar Derneği ve Hizmet-İş Sendikasını ziyaret etti, Zirai Aletler Sanayii’nde esnafla buluştu; Karaköy, Rüstemler ve Köprübaşı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

‘14 Mayıs inşaallah yeni bir milat olacak’ - Sayfa 4

Seçim ziyaretlerinde Adapazarı’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve AK Parti’ye yoğun teveccühüne memnuniyetle şahit olduklarını kaydeden AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Lütfi Bayraktar, “Hamdolsun milletimiz her şeyin farkında ve ziyaretlerimizde bizlere, daha çok çalışın, daha başarılı sonuçlar alalım diyorlar. Tüm AK Adaylarımız, Belediye Başkanlarımız, Teşkilatlarımız hep birlikte gayret ediyor, kapı kapı dolaşıyoruz. Biz, milletimizin ferasetine güveniyoruz. İnşaallah en güzel sonuçları alacak, Sakarya’mızdan Cumhurbaşkanımıza kalpten selam göndereceğiz.” diye konuştu.