USD 32,44
EUR 34,74
ALTIN 2.438,67
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

14 Kasım burç yorumları

14 Kasım Pazar burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

14 Kasım burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Planların ve hedeflerin konusunda biraz aceleci kararlar alabileceğin bir gün seni bekliyor. Bu nedenle sana önerim, her ne kadar güvendiğin ve üzerine uzun uzadıya düşündüğün planlar olsa da her şeyi zamanında uygulamaya koyman olacaktır. Aksi takdirde çevresel koşulların yeterince olgunlaşmış olmaması, hedeflerini daha başından baltalayabilir. Öte yandan akşam saatlerine doğru karşılaşacağın bir insanla her ne kadar sert bir başlangıç yapsanız da, uzun bir arkadaşlığın başlangıcında olduğunu hatırlatmak isterim. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.

14 Kasım burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Ters tarafından kalkacağın bir gün seni bekliyor. Özellikle gün içerisinde hayatın içerisinden ufak tefek şeylere karşı bile fazlasıyla inatçı bir tutum sergileyebilirsin. Bu gibi anlarda hatırlaman gereken şey; inat ettiğin hiç bir şeyin veya içerisinde bulunduğun hiç bir durumun senin huzurundan daha önemli olmadığı olacaktır. Bu nedenle ne kendine, ne de çevrendekilere bunu yapmamalısın. Gündelik aksiliklere uyum sağlaman ve programını buna göre oluşturman, enerjini kendine saklayabilmen konusunda fazlasıyla etkili olabilir. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

14 Kasım burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Öğrenmek ve donanım kazanmak istediğin her konuyu deneyimlemen sağlıklı bir öğrenim süreci sağlasa da senden yaşça büyük insanların tecrübeleri de bazı durumların içerisinden daha rahatlıkla çıkmana yardımcı olabilir.  Bu nedenle sana önerim, her şeyi kendin halletmeye çalışmaktan zaman zaman vazgeçmen ve kolay yolu seçmen olacaktır. Emin ol bu sayede daha rahat ve daha konforlu bir yaşam elde edebilirsin. Öte yandan özel hayatın ile ilgili hissettiğin kararsızlıklardan kurtulabilmek için duygularınla değil, mantığınla seçim yapman gerektiğini hatırlatırım. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

14 Kasım burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Sosyal ilişkilerin konusunda sınırları zorlayacağın bir gün seni bekliyor. Özellikle son günlerde aile ilişkilerin konusunda sürekli tartışmalar gündemde olabilir. Bunun esas nedeni ise her ne kadar senin yaşam tarzınmış gibi gözükse de arkasında başka sorunların olması muhtemel. Bu nedenle sana karşı sergilenecek tavırlar karşısında yapman gereken tek şey sakin olmak ve uzlaşmacı bir tavır takınmak olacaktır. Bu sayede zamanını kendine saklayabilir, saçma durumların içerisinden en kısa süreçte çıkabilirsin. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.