USD 32,51
EUR 34,76
ALTIN 2.496,27
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

14 Aralık 2021 Salı burç yorumları

14 Aralık 2021 Salı burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com’da…

14 Aralık 2021 Salı burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Gün içerisinde özellikle iş yerinde sergileyeceğin pratik çözümlerin, seninle rekabet içerisinde olan insanların gözünü korkutacak gibi gözüküyor. Sana önerim, donanımlarını ve yeteneklerini iyiden iyiye ön plana çıkartman olacaktır. Bu sayede üstlerine de kendini fark ettirebilirsin. Her ne kadar ön plana çıkman iyi hissetmemene neden oluyor olsa da, geleceğin için bunu yapmak zorunda olduğunu hatırlatmak isterim. 

14 Aralık 2021 Salı burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Sahtelikten uzak doğal tavırların çevrendeki insanların sana güvenmelerini sağlayan temel etken olacak gibi gözüküyor. İstesen de sahte tavırlar sergileyememen zaman zaman başını ağrıtsa da bu yönünü törpülememen gerektiğini hatırlatırım. Bu sayede insanlarla kurduğun ilişkiler net ve dürüst bir temel üzerine kuruluyor. Ayrıca akşam saatlerine doğru akademik anlamda elde ettiğin başarıların olumlu sonuçlarıyla karşılaşabilirsin. Bunu hak ettin.

14 Aralık 2021 Salı burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Zorlu koşullar ile karşılaşabileceğin bir gün seni bekliyor. Özellikle iş yerinde olaylar istediğin gibi gelişmeyebilir. Bu gibi anlarda sana önerim, sakin kalmaya özen göstermen ve doğru çözüm yolunu bulabilmek adına çevrendeki insanlar ile koordineli bir şekilde çalışman olacaktır. Bu sayede farklı fikirler elde ederek en makul çözüm yolunu uygulayabilirsin. Fakat her şeyin sonuna geldiğinde çevrendeki insanların katkılarını da unutmaman gerektiğini hatırlatırım. 

14 Aralık 2021 Salı burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç 

Sonunda maddi olarak beklediğin geri dönütleri alabileceğin bir gün. Özellikle geçmişte gerçekleştirdiğin ve neredeyse unuttuğun yatırımların böylesine olumlu geri dönüşlere neden olması cesaretini arttıracak gibi duruyor. Fakat biraz ağırdan alman gerektiğini hatırlatırım. Düşünmeden atacağın bir adım başladığın noktaya geri dönmene neden olabilir.