USD 32,54
EUR 34,95
ALTIN 2.455,53
BIST100 9.883
İHBAR hattı 0552 642 79 79

13 Kasım burç yorumları

13 Kasım Cumartesi burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

13 Kasım burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Motivasyonun yüksek bir şekilde karşılayacağın bir gün seni bekliyor. Eski bir dostu özlemle anabilir, hatta günün ortalarına doğru birlikte ufak etkinlikler planlayarak ilk adımı atan olabilirsin. Sana önerim, işlerini biraz ertelemen ve içerisinde bulunduğun anda arkadaşların dışında başka bir şeyle ilgilenmemen olacaktır. Zaten son zamanlarda kendine ayırdığın vakitler iyice azaldı, bunun üzerine birde sosyalleştiğin anları zamanı gelmemiş sorumlulukların bozmasına müsaade etmemelisin. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

13 Kasım burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Sosyal ilişkilerinde sergileyeceğin tavır ve zorlu durumlarda verdiğin soğukkanlı kararlar çevrendeki insanlar tarafından takdir edilebilir. Bu gibi anlarda sana önerim, anın tadını çıkarman olacaktır. Fakat günün sonlarına doğru her ne kadar yorgun olsan da karşına çıkabilecek fırsatlar karşısında gözünü kulağını dört açmanı öneririm. Bu sayede hayatının seyrini değiştirecek büyük çaplı iş olanaklarıyla karşılaşabilirsin. Atacağın bir kaç cesur adım hayatındaki birçok dinamiği etkileyecek gibi gözüküyor. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.

13 Kasım burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Eğer bir partnerin varsa aranızda günün erken saatlerinde çıkabilecek ufak tefek tartışmalar canını sıkabilir. Böyle anlarda sana önerim, eğer karşı tarafın sınırlarını işgal ettiğini ve seni bunalttığını düşünüyorsan bazı şeylere son noktayı koyman olacaktır. İlk etapta her ne kadar zorlanacağın bir karar olsa da kötü giden bir ilişki, ilerleyen süreçlerde her iki tarafı da daha çok yorabilir. Öte yandan bir partnerin yoksa günün ortalarına doğru oldukça yakın olduğun bir arkadaşınla geçmişte yaşanan bir olayla ilgili anlaşmazlık yaşamanız mümkün. Alttan almanı ve uzlaşmacı bir tavır takınmanı tavsiye ederim. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

13 Kasım burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Güne oldukça tempolu başlayacaksın gibi gözüküyor. Özellikle erkenden tüm işlerini halletmen, günün kalanının sana kalmasında oldukça büyük bir destekçin olabilir. Bu gibi anlarda sana önerim, uzun süredir yapmayı planladığın aktiviteleri gerçekleştirmen ve rutinlerinden biraz olsun uzaklaşman olacaktır. Her ne kadar düzenli bir yaşamı ve kendine oturttuğun ritüelleri seviyor olsan da zaman zaman bunlardan uzaklaşarak farklılıkları hayatına sokman enerjinin değişmesine oldukça büyük bir katkıda bulunabilir. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.