USD 32,26
EUR 34,69
ALTIN 2.401,45
BIST100 10.337
İHBAR hattı 0552 642 79 79

13 Eylül burç yorumları

13 Eylül Pazartesi burç yorumları. İşte detaylar...

13  Eylül burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Mesleki hayatında kendine koyduğun hedeflere adım adım yaklaştığını hissedeceğin bir gün seni bekliyor. Özellikle kendine koyduğun hedefler her ne kadar çevrendeki bazı insanlar tarafından küçük görülüyor olsa da, amaçlarından sapmaman gerektiğini hatırlatırım. Bu sayede ilerleyen süreçlerde hayallerini kurduğun hayata bir adım daha yaklaşabilirsin. Öte yandan akşam saatlerine doğru aileni de yakından ilgilendiren müjdeli bir haber alman mümkün. 

13  Eylül burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Kendini biraz gergin hissedebileceğin bir güne giriş yapıyorsun. Özellikle son zamanlarda iş hayatında yaşadığın sorunlar sinirli hissetmene neden olmuş olabilir. Fakat bu gibi anlarda sana tavsiyem, öfkeni kontrol altına almaya çalışman olacaktır. Bu sayede istemeden de olsa kimseyle kırıcı iletişimler içerisine girmek zorunda kalmayacaksın. Bu durum ise enerjini daha yaratıcı olabileceğin alanlara yönlendirebilmende sana fazlasıyla destek olacak gibi duruyor. 

13  Eylül burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Kariyerini ileri atabilecek bir kaç şansın eline geçebileceği bir gün ile karşı karşıyasın. Özellikle son zamanlarda sergilemiş olduğun azimli ve hırslı tavır sayesinde zaten üstlerin tarafından takdir ediliyordun. Emin ol karşılaşacağın bu şans, iş ilişkilerini iyiden iyiye geliştirip kendini bir sonraki adıma taşıyabilmen konusunda etkili olacak gibi. Fakat fazla da hırslı davranıp birlikte çalıştığın arkadaşlarının önüne geçmeye çalışmamalısın. Bu durum ilişkilerini zedeleyebilir.

13  Eylül burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Kafana koyduğun işleri sonuna kadar takip edeceğin bir gün seni bekliyor. Hissettiğin bu kararlılığın hayatının her alanında fazlasıyla işine yarayacağını unutmamalısın. Bu nedenle bu tavrını sürdürmeni öneririm. Ayrıca öğle saatlerinde seni biraz sarsabilecek kötü bir haber alabilirsin. Sana tavsiyem, psikolojik olarak çöküntüde hissettiğin bu dönemi sevdiklerin ve sana değer veren insanlarla birlikte harcaman olacaktır.