USD 32,44
EUR 34,74
ALTIN 2.438,67
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

13 Ekim burç yorumları

13 Ekim Çarşamba burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

13 Ekim burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Güne başlarken duyacağın motivasyon emin ol sorumluluğunda olan tüm işlere sarılmana neden olacak gibi. Böyle anları lehine kullanman gerektiğini hatırlatırım. Özellikle işlerin konusunda bu denli hırslıyken bu durum üstlerinle arandaki ilişkilerinde gelişmesine yardımcı olacak. Bunun da bir sonucu olarak ilerleyen süreçlerde hayat hedeflerine ulaşma konusunda eskisine oranla daha az zorluk çekebilirsin. Öte yandan hayatındaki insanların seninle ilgili ne düşündüklerini bu kadar da kafana takmaman gerektiğini hatırlatırım. Sonuç olarak kendi hayatını yaşıyorsun. 

13 Ekim burç yorumları - Sayfa 2

 Boğa

Kendini oldukça iyi tanıdığın için hangi olaylara nasıl tepki vereceğini üç aşağı beş yukarı öncesinden kestirebiliyorsun. Bu durum ise genel olarak seni saçma durumların içerisinde kalmaktan kurtaracak gibi duruyor. Fakat yine de gün içerisinde canını sıkabilecek ve seni sinirlendirebilecek iletişimlerden kaçınman senin için daha iyi olacaktır. Evet tepkilerini hemen hemen kestirebiliyorsun ama onlara dur demek aynı oranda kolay değil bunun sende farkındasın. 

13 Ekim burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Bir işe kalkıştığın zaman onun her detayı üzerine ince ince düşünmen, hata  yapma riskini neredeyse sıfıra indiriyor. Bu durum ise kendinden emin adımlarla hedeflerine yürümendeki en büyük destekçin. Fakat gün içerisinde özel hayatından dolayı hissettiğin kafa karışıklıkları alışkanlıklarından ve hedeflerinden sapmana neden olabilir. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, önceliklerini belirlemen ve motivasyonunu hayatının hangi alanına yöneltmen gerektiği konusunda tekrar düşünmen yönünde olacaktır. 

13 Ekim burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Aile içi iletişiminin fazlasıyla artacağı bir gün seni bekliyor. Bu durum, özellikle uzun süredir aklındaki konuları ortaya dökmek içinde iyi bir fırsat. Emin ol artık bu konuşmayı yapmanın zamanı geldi ve bu durumu geçiştirmek sorunları ertelemekten başka hiç bir işe yaramayacak. Bu nedenle sana tavsiyem, elinden geldiğince net ve açık bir şekilde sorunlarını çevrendeki insanlarla paylaşman olacaktır. Kendini doğru ifade ettiğinde ailenden insanların sana anlayış göstereceğine emin olabilirsin. Öte yandan geleceğinin yalnızca seni ilgilendirdiğini hatırlatmak isterim.