USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

13 Aralık 2021 Pazartesi burç yorumları

13 Aralık 2021 Pazartesi burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

13 Aralık 2021 Pazartesi burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Hayattan beklentilerini bu kadar yüksek tutman, aksi durumlar yaşandığında moralinin bir o kadar bozulmasına neden oluyor. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, elinden geldiğince beklentilerini azaltman olacaktır. Bu sayede elde ettiklerin daha da mutlu olmana destek olabilir. Öte yandan günün sonlarına doğru iş yerinde üstlerinden bazılarıyla ufak tefek tartışmalar yaşayabilirsin. Sinirlerine hakim ol ve söylemek istemediğin sözleri kendine sakla. 

13 Aralık 2021 Pazartesi burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Hayatınla ilgili derinlemesine düşünceler içerisine daldığında mutlaka kendini üzecek bir şeyler bulabiliyorsun. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, haftanın ilk gününde kendine bunu yapmaman olacaktır. Yerine getirmen gereken sorumlulukların, görüşmen gereken insanlar var. İşlerine odaklanman kafanın dağılmasına ve seni üzebilecek konulardan uzaklaşabilmene destek olacak gibi gözüküyor. Motivasyonunu düşürmemen dileğiyle.

13 Aralık 2021 Pazartesi burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Geçmişte yaptığın hatalar nedeniyle kendine kızmaktan vazgeçmelisin. Kendinle olan bu kavgan sürdüğü sürece odak noktanı toparlayıp yerine getirmen gereken işlere yönelemeyeceğini hatırlatmak isterim. Fakat bunun yerine artık geleceğe yönelip kendine çeki düzen vermen beraberinde birçok fırsatı da ayaklarının altına getirecek. Emin ol bu kısır döngünün içerisinden çıkman kendini eskiye oranla çok daha iyi hissetmene yardımcı olabilir. 

13 Aralık 2021 Pazartesi burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Duygularının fazlasıyla baskın olabileceği bir gün ile karşı karşıyasın. Özellikle günün erken saatlerinde sevdiklerinle aranda geçen konuşmalarda sürekli alt anlamlar aradığını fark edebilirsin. Fakat sana önerim, bir şeyleri kendi kafanda kurarak inatla kendini üzmekten vazgeçmen olacaktır. Olayların iyi yanlarına odaklan ve insanların niyetini okumaya çalışmaktan vazgeç. Bazen fazla düşünmeyip olayları ana bırakmak en iyi sonuçları elde etmemize yardımcı olabilir.