USD 32,25
EUR 34,68
ALTIN 2.401,32
BIST100 10.257
İHBAR hattı 0552 642 79 79

13 Ağustos burç yorumları

13 Ağustos Cuma burç yorumları. İşte detaylar...

13 Ağustos burç yorumları - Sayfa 1

Koç

İstediklerini elde etmek için sergilediğin çaba gerçekten çevrendeki herkes tarafından fark edilecek gibi duruyor. Fakat bu süreçte kendini fazla yıpratmaman gerektiğini hatırlatırım. Aksi takdirde rutin hayatında süregelen ufak sorunlar bile seni fazlasıyla rahatsız etmeye başlayabilir. Bu nedenle sana tavsiyem, kendine ufak molalar vermen yönünde olacaktır. 

13 Ağustos burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

İş hayatın ve sosyal hayatında son zamanlarda yaşadığın bazı olaylar mücadeleci ruhunu ortaya çıkarmış olabilir. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, zirveye ulaşmak içinden elinden geleni yapman fakat bu süreçte yanında olan insanları kırmamaya özen göstermen olacaktır. Aksi takdirde sorunların fazlasıyla büyüyebilir ve ilerleyen süreçlerde yaşananlar bambaşka yerlere çekilebilir. 

13 Ağustos burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Çevrende sana yakın insanların sergilediği bazı hareketler fazlasıyla rahatsız olmana neden olabilir. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, sabırlı olmaya özen göstermen olacaktır. Sinirle kalkan zararla oturur. Bunun unutmamalısın. Öte yandan akşam saatlerine doğru aile bireyleriyle yapacağın kısa yürüyüşler hem kafanı toparlamana, hem de onların fikirlerine kulak verebilmende sana yardımcı olacaktır.

13 Ağustos burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Hayatında bulunan otorite figürlerinin fazlasıyla baskın olabileceği bir gün seni bekliyor. Bu durum ilk etapta her ne kadar bunalmana ve sıkışmana neden olsa bile ilerleyen süreçlerde içerisinde bulunduğun koşullara alışacağından şüphen olmamalı. Bu nedenle sana tavsiyem, karşılaştığın zorluklara aşırı tepki vermemeye çalışman yönünde olacaktır.