USD 32,52
EUR 34,96
ALTIN 2.437,45
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

12 Kasım burç yorumları

12 Kasım Cuma burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

12 Kasım burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Bir şeyi kafana koyduğun zaman onunla ilgili karşına çıkan tüm zorlukları bedeli ne olursa olsun aşıyorsun ve bu hırsın bugün olduğun yere gelmeni sağlayan esas etken. Sana önerim, hiç bir zaman bu enerjini ve motivasyonunu kaybetmemen olacaktır. Bu sayede hedeflediklerini başarma konusunda hiç zorlanmadan devam edebilir, başarılarına yenilerini ekleyebilirsin. Fakat akşam saatlerine doğru hayatına girecek yeni bir kişi kafanı fazlasıyla karıştıracak gibi gözüküyor. Eğer kendini bir ilişkiye hazır hissetmiyorsan doğru anı beklemen gerektiğini hatırlatırım.

12 Kasım burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Son günlerde kendi değerinin ve donanımının farkına daha iyi varman gün içerisinde kalkışabileceğin işlerin boyutunu değiştirecek gibi gözüküyor. Bu gibi anlarda sana önerim, hiç düşünülmemiş ve ilk etapta önyargıyla karşılanan fikirlerini savunmaktan vazgeçmemen olacaktır. Emin ol tavırlarının bu şekilde olması başarıya ulaşmandaki en temel etken. Fakat hissettiğin özgüven nedeniyle çevrendeki insanlara karşı üstten bir tavır sergilememen gerektiğini hatırlatırım. Aksi takdirde gün içerisinde karşılaşabileceğin sorunlar güzel giden gününü bir anda tersine çevirebilir.

12 Kasım burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Aile duygularını baskın bir şekilde hissedebileceğin bir gün ile karşı karşıyasın. Özellikle gün içerisinde sürekli geçmişe dair şeyler düşünmen, ruhsal olarak iyice hassaslaşmana neden olacaktır. Bu gibi anlarda sevdiklerinle birlikte kafanı dağıtabileceğin etkinliklere katılman hislerinden biraz olsun uzaklaşabilmen konusunda etkili olabilir. Fakat hislerinden dolayı da pişmanlık duymamalı ve onları ertelemek yerine kendini hazır hissettiğinde sorunları çözebilmek adına kolları sıvaman gerektiğini de hatırlatırım. 

12 Kasım burç yorumları - Sayfa 4

 Yengeç

Sosyal çevrende arada kalmaktan sıkıldıysan artık mantığın ve duyguların arasında bir denge oturtman gerekiyor. Özellikle ikili iletişimlerin esnasında fazla duygusal kararlar alarak kendini zor durumlara sürüklüyor olabilirsin. Fakat bu durum fazlasıyla büyük bir enerjinin kaybolmasına neden olacak gibi gözüküyor. Sana önerim, kararlarını daha çok mantığın ile almaya çalışman olacaktır. Bu sayede rasyonellikten uzak kararlar vermekten kaçınabilirsin. Ve emin ol bunu yapman fazlasıyla rahatlamana yardımcı olacak gibi.