USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

12 Ekim burç yorumları

12 Ekim Salı burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

12 Ekim burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Bugüne kadar çevrenle kurduğun ilişkilerde her zaman yardımsever bir tavır ortaya koydun ve bunun geri dönütü olarak gün içerisinde karşılaştığın zorlu durumlarda dostlarını istisnasız bir şekilde yanında bulabileceksin. Emin ol bu durum motivasyonunu arttırırken karşı karşıya olduğun sorunlarla da mücadele edebilmene yardımcı olacak. Fakat her zaman başkalarının sana uzattığı yardım elleriyle ayağa kalkmaya alışmaman gerektiğini hatırlatırım. Geçmiş deneyimlerin zaten başlı başına sana doğru yolu gösterebilecek çözümlerden oluşuyor. 

12 Ekim burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Duygusal inişler ve çıkışlar yaşayabileceğin bir gün seni bekliyor. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, öncelikle sakin kalabileceğin bir ortam yaratman olacaktır. Çevrende bu kadar çok dikkat dağıtıcı varken herhangi bir şeye odaklanamaman gayet normal. Bunun yanı sıra ailenden insanlarla içerisinde bulunduğun durumları paylaştığında en mantıklı çözüm yolunu sana sunacaklarına emin olabilirsin. Bazen arkadaşlıklarından daha fazla geleceğine önem vermen gerektiğini hatırlatırım.

12 Ekim burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Son zamanlarda hissettiğin tüm duyguları uçlarda hissediyorsun. Bunun nedeni geçtiğimiz günlerin hem sosyal olarak, hem de iş olarak fazlasıyla yoğun geçmesi olabilir. Emin ol artık hayatındaki ufak tefek aksiliklere bile sabrın kalmadı. İşte tam olarak bu nedenle sana tavsiyem, elinden geldiğince yalnız kalabileceğin bir gün planlaman olacaktır. İstemeden sevdiklerinin kalbini kırman iş işten geçtikten sonra fazlasıyla pişman olmana neden olsa da, her şey için geç olabilir. 

12 Ekim burç yorumları - Sayfa 4

 Yengeç

Son zamanlarda imajınla ilgili değişikliklere gitmek istiyor olabilirsin. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, cesur kararlar vermen ve büyük değişimler gerçekleştirmen olacaktır. Emin ol dış görünüşünde ortaya koyacağın bu farklılık, profesyonel hayatında da rakiplerinin önüne geçmene yardım edebilir. Öte yandan gözlerin üstünde olmasını sevmediğini biliyorum fakat zaman zaman kariyerimiz için katlanmamız gereken şeyler vardır. Bunu da onlardan biri olarak görmeni öneririm.