USD 32,60
EUR 34,84
ALTIN 2.495,36
BIST100 9.468
İHBAR hattı 0552 642 79 79

12 Ağustos burç yorumları

12 Ağustos Perşembe burç yorumları. İşte detaylar...

12 Ağustos burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Geleneksel yönünün fazlasıyla ön planda olabileceği bir sürece giriyorsun. Özellikle karşı karşıya kaldığın durumlarda verdiğin kararlar bunun en büyük göstergesi olabilir. Fakat bu gibi anlarda sana tavsiyem, her ne kadar değerlerine bağlı olsan da artık tabularını yıkman yönünde olacaktır. Her zaman geleceğe hareket etmelisin.

12 Ağustos burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Aile bireyleriyle birlikte geçireceğin bir güne giriş yapıyorsun. Özellikle kısa ziyaretler gündeminde olabilir. Bu durum emin ol uzun süredir görmediğin yakınlarınla arandaki bağların gelişmesi ve dönüşmesi açısından oldukça etkili olacaktır. Fakat bu süreçte sana üstten konuşan akrabalarınla da karşılaşabilirsin. Sana tavsiyem, alttan alman olacaktır.

12 Ağustos burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Finansal durumların üzerinde bırakacağı duygusal baskı seni bir hayli zorlayabilir. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, doğru bir planlama oluşturman ve çevrendeki insanların fikirlerine kulak vermen olacaktır. Hiç bir zaman yalnız hareket etmek zorunda değilsin. Ve yardım istemekten asla çekinmemelisin. Aksi takdirde sorunların derinleşerek büyüyebilir.

12 Ağustos burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Gün içerisinde senden konum olarak üst insanların üstüne fazlasıyla gelmesi canını bir miktar sıkacak gibi duruyor. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, alttan alman olacaktır. Emin ol üstlerinle tartışmanın sana hiç bir getirisi olmadığı gibi senden götürecekleri de bir hayli fazla olabilir. Öte yandan akşam saatleri biraz kafanı dinleyebileceğin anlar olacak gibi duruyor. Arkadaşlarınla buluşman iyi bir fikir olabilir.