USD 32,37
EUR 34,98
ALTIN 2.326,13
BIST100 9.069
İHBAR hattı 0552 642 79 79

11 Kasım burç yorumları

11 Kasım Perşembe burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

11 Kasım burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Hayatının yoğun temposunda ailene yeterince vakit ayıramadığın bir gün olabilir. Fakat kendini bu nedenle üzmemen gerektiğini hatırlatırım. Zaten ailende sorumluluklarına ve geleceğine önem vermen gerektiğiyle aynı fikirde ve bu durum rahatlıkla önüne bakabilmene destek olacak gibi duruyor. Öte yandan akşam saatlerine doğru yardıma muhtaç bir hayvanla yollarının kesişmesi mümkün. Vicdanının sesini reddetmemeye çalış. Yeni bir ev arkadaşı hayat enerjini tazelemen konusunda sana oldukça yardımcı olabilir. 

11 Kasım burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Kurduğun arkadaşlıklara verdiğin değerin fazlasıyla ön plana çıkabileceği bir gün seni bekliyor. Bu gibi anlarda sana önerim, sahip olduğun dostlukların kıymetini bilmen olacaktır. Her ne kadar zaman zaman görüş farklılıklarından dolayı ufak tefek tartışmalar çıksa da bunların her ilişkide olduğunu hatırlatmak isterim. Gündelik sorunları ne kendin için, ne de karşındaki insan için daha da büyütmene gerek yok. Öte yandan günün sonlarına doğru artık hayatında sıkıldığın rutinlerden kurtulmak için gerçekçi adımlar atabilirsin. 

11 Kasım burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Hayatınla ilgili yeni kararlar alabileceğin bir gündesin. Özellikle son zamanlarda özel yaşamında başına gelenler böyle bir yol seçmende fazlasıyla etkili olmuş olabilir. Sana önerim, çevrende cesaretini kırmak isteyen insanlara karşı sert ve keskin bir tavır takınman olacaktır. Bu sayede çevrende sürekli negatif fikirlere sahip olan insanlar motivasyonunu düşürmeye çalışmadan iki kere düşünecekler. Emin ol böylesine sert bir tepki vermekte haklısın. Kendinde herhangi bir sorun aramamalısın. 

11 Kasım burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Uzun süredir aklında olan alışverişe artık çıkmalısın. Özellikle yakın tarihlerde yaptığın bazı ufak yatırımlar olumlu geri dönüşler sağlamış olabilir. Emin ol bu durum keyfinin fazlasıyla yerine gelmesine yardımcı olacak. Ayrıca eğer kendini garantiye aldıysan ve birikimlerini arttırmaya devam ediyorsan bir günlük savurganlığın herhangi bir zarar doğurmayacağını hatırlatmak isterim. Arkadaşlarınla dilediğin gibi gezip çeşitli organizasyonlara katılman bundan sonrasında daha olumlu ve iyi bir enerjiyle yaşamına devam edebilmen konusunda fazlasıyla büyük bir yardımcın olacaktır.