USD 32,33
EUR 35,01
ALTIN 2.318,81
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

11 Eylül burç yorumları

11 Eylül Cumartesi burç yorumları. İşte detaylar...

11 Eylül burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Amaçlarının ve hedeflerinin değişime uğradığını fark edeceğin bir gün seni bekliyor. Yeni çizdiğin yolların beraberinde getireceği dostluklar ve fırsatlara karşı gözünü kulağını dört açsan iyi edersin. Özellikle seni yurt dışına çıkarabilecek eğitim fırsatları sayesinde kişisel donanımını fazlasıyla arttıracağa benziyorsun. Öte yandan akşam saatlerine doğru yaşadığın alandan biraz bunalman mümkün. Kısa yürüyüşlere çıkmanı öneririm. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

11 Eylül burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Akademik alanda seni hedeflerine yakınlaştıracak haberler alabileceğin bir gün. Özellikle son zamanlarda sergilediğin azimli çalışma sayesinde çevrendeki insanların takdirini toplamayı başaracaksın gibi duruyor. Ayrıca içerisinde bulunacağın grup çalışmalarında sevdiğin insanlarla birlikte çalışıyor olman, zaman zaman bunaltıcı olabilecek iş temposundan kurtulmandaki en büyük yardımcın olabilir. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.

11 Eylül burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Hayatındaki yeni düzene yavaş yavaş alışmaya çalışacağın bir gün seni bekliyor. Unutmamalısın ki adaptasyon süreci biraz uzun ve sancılı geçebilir. Fakat kendine oluşturduğun yeni sisteme alıştığında geçmişte çektiğin zorlukların büyük bir kısmından kurtulacağından emin olabilirsin. Bunun yanı sıra geçmişte gerçekleştirdiğin bir yatırımın olumlu sonuçlarıyla karşılaşman mümkün. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

11 Eylül burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Gün içerisinde yapman gereken seçimler esnasında sürekli mantığın ve kalbin arasında kalabilirsin. Fakat bu gibi anlarda sana tavsiyem, seçimlerini mantığını kullanarak gerçekleştirmen olacaktır. Bu sayede ilerleyen süreçlerde verdiğin kararlardan pişmanlık duyma ihtimalin oldukça azalacaktır. Öte yandan aile üyelerinden senden genç olan bir akrabanın yardımına ihtiyacı olabilir. Geçmiş tecrübelerini kullanarak sevdiğin insanları içerisinde bulundukları zorluklardan kurtaracaksın gibi duruyor. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.