USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

11 Ekim burç yorumları

11 Ekim Pazartesi burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

11 Ekim burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Gün içerisinde her ne kadar sorumluluğunda olan işlerden bunalmış olsan da, inisiyatifi başkalarına bırakmak istemediğin için kendini zorlaya zorlaya görevlerini yerine getirmeye çalışabilirsin. Fakat bu gibi anlarda sana tavsiyem, bunu yapmaktan vazgeçmen olacaktır. Emin ol çevrendeki insanlarla anlaşarak grup çalışmalarında aktif olman, kendine de daha çok zaman ayırmana yardımcı olacak bir durum. Öte yandan kısa bir süre için bile olsa işlerini başkalarına devretmen, kontrolünü kaybetmene neden olmayacaktır. 

11 Ekim burç yorumları - Sayfa 2

 Boğa

Gün içerisinde istemeden de olsa çevrendeki insanlara emri vaki yapabilirsin. Fakat karşındaki insanların bu durum karşısında tepki göstermeleri gayet normal. Kendi planlarını böylesine göz önünde tutarken başkalarının da planları olduğunu unutuyor olabilirsin. Bu nedenle sana tavsiyem, biraz daha dikkatli ve özverili davranmaya çalışman yönünde olacaktır. Bu sayede yaşamının ilerleyen süreçlerinde bu tarz durumların içerisinde daha az bulunabilirsin. 

11 Ekim burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Düşüncelerinin ve hayat planlarının sürekli bir değişim hali içerisinde olması gün içerisinde çevrendeki insanlar tarafından garip karşılanabilir. Ve bu durumun bir sonucu olarak çevrene karşı güvensiz bir imaj oluşturman mümkün. Fakat bu gibi anlarda sana tavsiyem, eğer vermen gereken kararlar çevrendekileri de ilgilendiriyorsa biraz daha ince düşünmeye çalışman yönünde olacaktır. Bu sayede insanların gözünde bıraktığın imajı toparlayabilmek için ihtiyacın olan ortama sahip olabilirsin.

11 Ekim burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Hayatına sevdiğin işi yaparak devam etmelisin. Yapmak zorunda olduğun işi yaparak değil. Emin ol ekonomik durumundan ziyade mutluluğun senin için daha önemli. Ve doğru yolda olduğunu sana hatırlatmak isterim. Her ne kadar çevrendeki insanlar senin iyiliğini düşünerek sana akıl vermeye çalışsalar da onlara da bu durumu net bir şekilde açıklaman gerektiğini hatırlatırım. Öte yandan son zamanlarda ortada bir neden dahi yokken kendini kötü hissediyor olabilirsin. Böyle anlarda herkesin gelgitleri olduğunu hatırlatmak isterim.