USD 32,53
EUR 34,82
ALTIN 2.441,18
BIST100 9.722
İHBAR hattı 0552 642 79 79

11 Aralık 2021 Cumartesi burç yorumları

11 Aralık 2021 Cumartesi burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

11 Aralık 2021 Cumartesi burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Çevrende gelişen ve kontrolünde olmayan olayların seni fazlasıyla tedirgin edebileceği bir gündesin. Bu gibi durumlarda sana tavsiyem, kendini rahatlatmak adına farklı bir ortama geçiş yapman olacaktır. Bu sayede kafanı toparlayabilir, ardından hayatının kontrolünü tekrar eline alabilirsin. Öte yandan bu süreçte ailenin desteğini de arkanda hissetmek seni fazlasıyla güçlendirecektir. 

11 Aralık 2021 Cumartesi burç yorumları - Sayfa 2

 Boğa

Özel hayatına dair konuların seni fazlasıyla düşündürdüğü bir gün seni bekliyor. Özellikle ikili ilişkilerin adına vermen gereken kararlar konusunda kararsız olabilirsin. Fakat sana tavsiyem, cesur davranman olacaktır. Bugüne kadar hızlı ve kararlı bir şekilde yaptığın seçimler sayesinde birçok başarıya imza attın. Öte yandan yakın çevrenden ve güvendiğin insanların da fikirlerine kulak vermen, doğru çözüm yolunu bulmanda oldukça etkili olacaktır. 

11 Aralık 2021 Cumartesi burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Hem fiziksel hem de ruhen yüksek tempoda ilerleyen son zamanların ardından kendini biraz boş vakte ihtiyaç duyuyor gibi hissetmen mümkün. Şans yüzüne gülecek ve gün içerisinde kendine ayırabileceğin bolca vakte sahip olacaksın. Sana tavsiyem, ilgilenmekten keyif aldığın işlerle ilgilenmen olacaktır. Bu sayede yorucu günlerin üzerinde bıraktığı baskıyı hafifletebilir, biraz olsun rahatlayabilirsin. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

11 Aralık 2021 Cumartesi burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Hayatına dair değişimleri gündemine oturttuğun bir gün seni bekliyor. Özellikle özel hayatında yapacağın değişimlerin ön planda olacağı bugünde kararlarını verirken biraz daha yavaş ve temkinli davranmak istiyor olabilirsin. Aksi takdirde sonuçlarından memnun olmayacağın durumlarla karşı karşıya kalabilirsin. Sana tavsiyem, ailenin fikirlerini dinlemen olacaktır. Onların senin için her şeyin en iyisini düşüneceğine emin olabilirsin. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.