USD 32,36
EUR 35,05
ALTIN 2.324,50
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

11 Ağustos burç yorumları

11 Ağustos Çarşamba burç yorumları. İşte detaylar...

11 Ağustos burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Atılmak istediğin yeni alanlar ve yelken açmak istediğin yeni maceralar gündeminde olabilir. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, maddi durumundan kaynaklanabilecek sıkıntıları önceden öngörmeye çalışman olacaktır. Bu sayede çıkabilecek ani harcamalar ve beklenmedik durumlarla başarıyla başa çıkabileceksin. Öte yandan arkadaşlık ilişkilerine biraz daha fazla özen göstermen gerektiğini hatırlatırım. 

11 Ağustos burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Gün içerisinde karşılıklı girdiğin ikili iletişimlerde çevrendeki insanları manipüle ettiğini hissedebilirsin. İlk etapta bu durum etik gelmese de sana tavsiyem, geleceğini ön planda tutarak hareket etmen olacaktır. Emin ol çevrendekileri herhangi bir sorunun içerisine sokmadığın takdirde karşına ciddi bir sorun çıkmayacaktır. Öte yandan işyerinde üstlerinle arandaki ilişkilerinde gelişmesi muhtemel.

11 Ağustos burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Son zamanlarda çevrendeki insanların hayatına katacağı iyilikler emin ol kendini fazlasıyla iyi hissetmene neden olacak gibi duruyor. Özellikle uzun süredir hayatında olan dostlarından gelebilecek bir kaç jest kendini fazlasıyla iyi hissetmene yardımcı olabilir. Arkadaşlık ilişkilerinin gelişmesi ve daha sağlam temeller üzerine oturması emin ol moralini fazlasıyla yükseltecektir. 

11 Ağustos burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Son zamanlarda özellikle sosyal hayatının sana sunduğu aktiflik bir miktar yorulmana neden olmuş olabilir. Neyse ki bugün dinlenecek ve kendini yenileyecek fırsatlar elde edeceksin. Bu nedenle sana tavsiyem, gündelik sorunların kafanı karıştırmasına ve seni yormasına izin vermemen olacaktır. Bugünü yalnızca kendine ayırman gerektiğini hatırlatırım.