USD 32,58
EUR 35,01
ALTIN 2.461,39
BIST100 9.898
İHBAR hattı 0552 642 79 79

10 Kasım burç yorumları

10 Kasım Çarşamba burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

10 Kasım burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Çevrendeki insanların nabzını ve tavırlarını ölçerek hareket etmen ve onların tepkilerinden sana karşı olan fikir ve düşünceleri hakkında çıkarımlar yapmaya çalışman seni doğru bir sonuca götürmeyecek. Bu nedenle sana tavsiyem, çevrendeki insanlarla kurduğun ilişkileri böyle bir temele oturtmaman olacaktır. Öte yandan duyduğun güvensizlik hissini ertelemek yerine bu durumu bir sorun olarak kabullenip çözümüne odaklanman, ilerleyen süreçlerde bu ve buna benzer durumlar içerisinde kalmanı engelleyebilir. 

10 Kasım burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Güçlü ve kendinden emin insanlardan hoşlanıyorsun. Bu nedenle gün içerisinde karşına çıkan böyle insanlar fazlasıyla heyecanlanmana neden olabilir. Çalıştığın yerde yeni olan bir insan veya okul hayatında yollarının kesiştiği biri. Nereden geleceği belli olmasa da hayatına girecek olan bu yeni insan hem kafandaki soru işaretlerini giderebilmen konusunda destekçin olacak, hem de uzun zamandır aradığın hisleri tekrar tatmana yardımcı olacak gibi gözüküyor. Tek önerim, kendini içerisinde bulunduğun durumun büyüsüne kaptırıp sorumluluklarını boşlamaman olacaktır. 

10 Kasım burç yorumları - Sayfa 3

 İkizler

İkili ilişkilerinde kurduğun dürüst iletişim modeli sayesinde sahip olduğun tüm arkadaşlıklar ile aranda güven üzerine kurulu bir dostluk var. Özellikle dürüstlüğü kendi yaşamında uygularken karşı taraftan da beklemen ve bu durumu açıkça dile getirmen, art niyetli insanları uzak tutabilmen konusunda da oldukça etkili olmuşa benziyor. Bu durumun farkına varman hem kendin ile, hem de dostların ile gurur duymanı sağlayacak. Öte yandan akşam saatlerine doğru senden beklenen bazı görevleri yerine getirmen gerekebilir. Her ne kadar böyle gündelik işlere vakit ayırmak istemiyor olsan da altından kalkamayacağın bir durum ile karşı karşıya olmadığını hatırlatmak isterim. 

10 Kasım burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Yaratıcı ve daha önce düşünülmemiş bir kaç fikrini iş yaşamında ortaya atman, çevren tarafından oldukça yüksek bir ilgiyle karşılanacak gibi gözüküyor. Bu gibi anlarda sana önerim, bundan sonrasında da düşüncelerini ve fikirlerini kendine saklamaman konusunda özen göstermen olacaktır. Emin ol bu durum, kendini de daha iyi hissetmene yardımcı olacak gibi. Öte yandan artık özel hayatın ile ilgili duyduğun kişisel kaygılardan fazlasıyla bunalmış gibi gözüküyorsun. Bununla ilgili profesyonel yardım alman sorunlarını daha hızlı ve efektif çözebilmen konusunda sana destek olabilir.