USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

10 Aralık 2021 Cuma burç yorumları

10 Aralık 2021 Cuma burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

10 Aralık 2021 Cuma burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Aşk hayatında yaşamış olduğun bazı sorunların temeline inmek isteyebileceğin bir gün. Fakat bu süreçte düşüncelere dalarak canını sıkacak alakasız şeylere aklının kaymasına izin vermemen gerektiğini hatırlatırım. Odağını koru ve sorunlarına yönel. Zihninin başka yönlere dalmasına izin verme. Öte yandan elinde kalan son bir kaç işi tamamladıktan sonra uzun süre önce planlanmış bir organizasyona katılabilirsin. Yeni gireceğin sosyal çevrelerde fazlasıyla sevileceksin gibi gözüküyor.

10 Aralık 2021 Cuma burç yorumları - Sayfa 2

 Boğa

Çevrendeki insanlara karşı kendini doğru ifade edemediğini düşünüyor olabilirsin. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, uzun süredir hayatında olan ve seni çevrendeki diğer insanlara göre daha rahat anlayabilecek insanlarla vakit geçirmen olacaktır. İletişim yeteneğinin böylesine düşük olduğu bir günde fazla sosyalleşmen iyi bir seçenek olmayabilir. Öte yandan akşam saatlerine doğru yaşadığın yer ile ilgili bir değişim olması muhtemel. Sana önerim, elde edeceğin yeni yaşam alanı hakkında ön yargılı bir tavır takınmaman olacaktır. 

10 Aralık 2021 Cuma burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Çevrendeki insanların sürekli seninle rekabet içerisinde bir tavırda olmaları canını fazlasıyla sıkacağa benziyor. Bu gibi anlarda sana önerim, çevrendekilere hiç bir şey kanıtlamak zorunda olmadığını kendine hatırlatman olacaktır. Kendini herhangi bir rekabetin içerisine sokmak zorunda değilsin. Olduğun gibi gayet yeterli ve donanımlı bir insansın. Ayrıca akşam saatlerine doğru akademik cepheden gelebilecek müjdeli bir haber keyfini toparlamana yardımcı olacak gibi gözüküyor. 

10 Aralık 2021 Cuma burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Çevrende uzun süredir sahip olduğun arkadaşlık ilişkilerine karşı seni doldurmaya çalışan insanlar var. Sana önerim, insanların oyununa gelmemen olacaktır. Çevrendeki art niyetli ilişkilerinle arandaki bağları bir an önce koparman gerektiğini de hatırlatırım. Aksi halde ilerleyen süreçlerde birçok sorunla karşılaşabilirsin. Öte yandan gün içerisinde hissettiğin motivasyon, tüm sorumluluklarını yerine getirmene yetecek gibi gözüküyor.