USD 32,46
EUR 34,76
ALTIN 2.438,81
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

1 Kasım burç yorumları

1 Kasım Pazartesi burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

1 Kasım burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Hayattan beklentilerini en aza indirgediğinde mutluluğun daha kolay ulaşılabilir bir şey olduğunu fark edeceğin bir gün seni bekliyor. Özellikle özel hayatında çevrendeki insanlar pekte beklediğin gibi tavırlar içerisinde olmadığında her ne kadar moralin bozulsa da böylesine durumların içerisinden çıkabilmenin en makul yolu beklentilerini düşük tutman olacaktır. Bu sayede ufak şeylerle bile mutlu olabilirsin. Öte yandan artık kolları sıvayıp işlerine yönelmek için ihtiyacın olan motivasyona sahip olacağın bir gün. Birikmiş işlerine yönelmeni ve önünü görebilmek adına çalışmalarını hızlandırmanı öneririm. 

1 Kasım burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Kurduğun hayalleri biraz daha gerçekçi hale getirmen, hedeflerine ulaşabilmen konusunda en büyük destekçin olabilir. Emin ol kendine büyük hedefler koymak yerine aşama aşama ve birçok hedef oluşturman, her başarında motivasyonunu arttırmana destek olacak. Bu sayede moral bozmadan kendinden emin adımlarla ilerleyebileceksin. Ayrıca haftanın ilk gününde seni fazlasıyla heyecanlandıracak bazı insanlarla tanışman mümkün. Kafandaki soru işaretlerini bir an olsun kenara bırak ve içerisinde bulunduğun anın tadını çıkarmaya bak. 

1 Kasım burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Bugüne kadar kendine kazandırdığın donanımlar gün içerisinde fazlasıyla işine yarayacak gibi duruyor. Özellikle birçok sorumluluğunu ve işini haftanın ilk gününe bırakmış olman ilk etapta her ne kadar pişman olmana neden olsa da, ilerleyen süreçlerde hepsinin altından tek tek kalkabildiğinin farkına varman kendine olan güvenini tazelemene destek olabilir. Bu nedenle sana önerim, zihnen ne kadar yorulmuş olsan da dişini sıkman ve devam etmen olacaktır. Öte yandan gün içerisinde terfi haberleri alman mümkün. Sonunda hak ettiğin pozisyonlara ulaşacaksın gibi gözüküyor. 

1 Kasım burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Güne oldukça enerjik başlayacaksın gibi duruyor. Bu nedenle sana önerim, uzun süredir aklında olan ufak tefek işlerini aradan çıkartman olacaktır. Bu sayede ilerleyen süreçlerde daha öncelikli ve önemli sorumluluklarını yerine getirebilmek için ihtiyacın olan vakte sahip olabilirsin. Ayrıca özellikle iş yerinde çevrendeki insanların seninle bir rekabet içerisinde olduklarını fark edebilirsin. Sana önerim, kendini ispat etmek için doğru zamanda olduğunun farkına varman olacaktır. Her ne kadar sevdiğin insanlarla rekabet içerisinde olman canını sıkan bir durum olsa da, zaman zaman istemediğimiz durumların içerisinde kalmamız gerekebilir.