USD 32,46
EUR 34,83
ALTIN 2.451,59
BIST100 9.891
İHBAR hattı 0552 642 79 79

1 Ekim burç yorumları

1 Ekim Cuma burç yorumları. İşte tüm detaylar...

1 Ekim burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Grup çalışmalarının fazlasıyla ön planda olacağı bir gün ile karşı karşıyasın. İlk etapta her ne kadar bazı fikirleriniz uyuşmasa da, birlikte ortaya koyacağınız eşsiz fikirler motivasyonunun artmasına ve beraber çalıştığın insanlarla arandaki ilişkilerin gelişmesine yardımcı olacak gibi duruyor. Ayrıca akşam saatlerine doğru sorumluluklarını yerine getirdikten sonra kendine vakit ayırmanı öneririm. Her zaman sorumluluklarına koşturamazsın. 

1 Ekim burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

İş yerinde beraber çalıştığın insanlarla gün geçtikçe aranızdaki bağların güçlendiğini hissediyor olabilirsin. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, ön yargılı davranmadan sıcakkanlı bir tavır sergilemen olacaktır. Emin ol elde edeceğin yeni arkadaşlıklar ileride karşına çıkabilecek bir çok sorunu halledebilmende sana yardımcı olacaktır. Öte yandan akşam saatlerine doğru aile cephesinde herkesin keyfini yerine getirecek bir haber ortaya çıkabilir. 

1 Ekim burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Sezgilerinin genellikle doğru çıkması, zaman zaman seni rahatsız eden bir durum olabilir. İyi olaylar kadar kötü olayları da öncesinden fark etmen zaman zaman motivasyonunu ve enerjini çevrendeki herkesten önce düşürmene neden oluyor. Fakat sezgilerine söz geçiremeyeceğine göre sana tavsiyem, hayatın beraberinde getirdiği sıradan aksilikleri bu kadar da kafana takmaman olacaktır.  

1 Ekim burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Son zamanlarda sürekli yurtdışı seyahat fikirleri aklında dönüp dolaşıyor olabilir. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, gün içerisinde karşına çıkabilecek fırsatları iyi değerlendirmen olacaktır. Bu sayede hayallerine bir adım daha yaklaşabilir, gelecekte oluşturmak istediğin hayat standartlarına yavaş yavaşta olsa ilerleyebilirsin. Fakat bu sürecin biraz uzun olabileceğini unutmaman lazım. Biraz sabır.