USD 32,57
EUR 34,68
ALTIN 2.518,51
BIST100 9.525
İHBAR hattı 0552 642 79 79

1 Aralık burç yorumları

01 Aralık 2021 Çarşamba burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

1 Aralık burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Yeni bir ay ve yeni başlangıçlar. Artık hayatındaki belirsizlikleri sonlandırmak istiyorsun ve bununla ilgili gerçekçi adımlar atacaksın gibi duruyor. Sana önerim, cüretkar davranmaktan vazgeçmemen olacaktır. Bu sayede sergilemek istediğin ilerlemeyi gerçekleştirebilirsin. Öte yandan kafanı karıştıran durumlarla ilgili çevrendeki insanlarla iletişime geçmen gerekecek. Fakat bu esnada sana anlayış göstermeyen insanlara karşı uzlaşmacı bir tavırda olmanı önermiyorum. Hayatında bu kadar belirsizlik varken bunlara yenilerinin eklenmesine gerek yok.

1 Aralık burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Hayatına son zamanlarda giren bazı insanlarla arandaki ilişkilerin gün geçtikçe geliştiğini hissediyor olabilirsin. Hatta oldukça uzun süredir arkadaşmışsınız gibi hissetmen bile mümkün. Kafa yapınızın bu kadar uyuşması buna neden oluyor gibi. Sana önerim, yeni arkadaşlıklarının tadını çıkarman olacaktır. Öte yandan bu durum seni yeni sosyal çevrelere de sokacak gibi duruyor. Uzun zamandır içerisinde bulunduğun sıradan rutinden uzaklaşmak sana iyi gelebilir. 

1 Aralık burç yorumları - Sayfa 3

 İkizler

İdealist tavırların nedeniyle gün içerisinde karşına çıkacak bazı fırsatları reddedeceksin gibi duruyor. Fakat böyle anlarda iki kere düşünmen gerektiğini hatırlatırım. Aksi takdirde gelecek için oluşturduğun planların için daha sıkı çalışman gerekebilir. Fakat karşına çıkan fırsatlar kabul ettiğin takdirde, daha az bir eforla daha büyük sonuçlar alacaksın gibi gözüküyor. Her ne kadar tabuların ve düşüncelerin senin için önemli olsa da zaman zaman dişimizi sıkıp yolumuza devam etmeliyiz.

1 Aralık burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Artık hayatındaki belirsizliklerin son bulacağı bir güne giriyorsun. Özellikle iş hayatını ve kariyerini yakından ilgilendiren bu durumların artık netleşmesi kafanın büyük ölçüde rahatlamasına neden olacak. Sana önerim, uzun süredir kendine ayıramadığın vakti artık ayırman olacaktır. Emin ol rahat ve keyifli bir günü hak ettin. Sevdiklerinle güzel bir etkinliğe katılabilir veya ilgilenmek istediğin yeni alanlara yönelebilirsin. Gününün tadını çıkar.